26 Mart 2007 Pazartesi

Uzuuuuuun bir ara vermek zorunda kaldım..

Gezmekten yazamadım zannetmeyin..
Bir yazım günlerce "draft" olarak bekledi, ikincisi bir saat uğraşıp yazmama rağmen silindi..
Yazdığım son yazıya da fotoğraf ekleyemedim zaten..
Tek suçlu kardeşlerimin "arıza" bilgisayarı !

................

Dün sağ salim ve otobüsten atılmadan evimize döndük çok şükür.. Annemi kandırıp benimle gelmeye ikna etme planlarım suya düştü. Ozan uçakla dönmem için çok ısrar etti ama ben otobüsle geldim. Sebebi çok basit, uçaktan korkuyorum.. ( Lütfen gülmeyelim ) Yaşasın karayolu, yaşasın otobüsler :)

Yaklaşık yarım saatlik mızmızlanma ve ağlamadan sonra molaya kadar uyudu Allah'a şükür bücürüm.. Bileti sabahın ilk ışıklarına aldım zaten iyi uyusun yolda diye :) Moladan sonra da biraz uyuyarak ( bu arada benim en arkaya geçip dakikalarca kucağımda sallayarak Yusuf'u uyutmaya çalıştığımı görünce acıyıp yanımıza gelen ve battaniyeyle sallayıp uyutmayı teklif eden muavin amcamıza çok teşekkür ederiz ) biraz "emzik yakalamaca" oynayarak, biraz zıplayarak, biraz da sevenlerimize cilve yapıp gülücük atarak Ankara'ya vardık..

................

Yarın sabah erkenden EKO randevumuz var.. O yüzden şimdilik bu kadar.. "İstanbul maceraları" serimize yarın başlarım artık..

2 yorum:

Anonymous dedi ki...

oooooo sonunda ismimi yazmadan ileti birakmayi buldum masallah bebeğin cok tatlı güzel Allahım son peygamberini korudugu gibi basta senin bebegini ve tüm bebekleri kotuluklerden korusun :D

Kuaybe dedi ki...

Amin, çok teşekkür ederim ama isminizi yazmazsanız ben sizi nasıl tanıycam ? Lütfen yorumlara isminizi yazın :)