7 Mart 2007 Çarşamba

Sakın siz de benim gibi televizyonda gördüğünüz pembe "Kosla Sıvı" mucizesine inanıp bu maddeyi renkli çamaşırlarınızda kullanmayın.. Her ne kadar üstünde "Renklilerde Güvenli" yazsa da.. Sonuç budur efendim :((


Eşofmanı böyle kurtardık ama diğerlerine yapacak birşey yok :((



Kosla yetkililerini en içten dileklerimle kınıyorum !!!

( O ne demekse? )

....................

Aslında yazacak birkaç şey daha vardı ama miniciğim "uykum geldi" diye alıyor :(

Hadi bakalım yeni bir sallama mesaisi başlasın..

Piş piş piiiiş piş, piş piş piiiiş piş...



7 yorum:

sumuklubocek dedi ki...

masallah tekrar; cok guleryuzlu bir oglusun var; hep boyle guler yuzlu olsun!
nazar boncuklu pijamasi cok guzelmis cidden, begendim ben de ;)
hadi size iyi geceler o zaman...

iremmm dedi ki...

masallah kuaybecimm cok guleryuzlu yaa..allah yuzunu soldurmasin insallah...pijamaniza bayildim nazar boncuklu..bu arada ebe sobe muthıs olmus...bu IKEA magazasi ankarada nerdeyse hemen bana adresi ver sekerim gitmem lazim.ne guzel seyler almissinnnn ordannn :))
opuldunuz anali oglullu ;)bu arada ben bu cuma gecesi gidiyorum istanbula..insallah sende gidersin canim..gitmesen bile soyle senin istedigin yerlere gidip resim cekicem sana ozel :)

pınar dedi ki...

bpgnben de yağmurun giysilerindeki mama lekeleri için kosla almayı düşünüyordum. iyi ki uyardın. teşekkür ederim:)

oğlun çok tatlı maşallah. diş kaşıma yöntemine de bayıldım:)

Kuaybe dedi ki...

Sümüklüböcekcim, -iremcim yazcaktım karışırsınız diye yazamadım :), sen irem o irem, en iyisi ikinizden biri.. :))- dün gece sen "iyi geceler" dediğin için mi bilmiyorum iyi bir gece geçirdik Allaha şükür.. sen hep bize iyi geceler de tamam mı..

İremcim..Ankarada İKEA yok maalesef - al işte Ankarayı sevmemem için bir neden daha, burada İKEA yok :) - ben onları İstanbuldayken almıştım.. demek gideceksin İstanbula haa.. biz de pazartesi gidecekmişiz büyük ihtimalle.. hala dua ediyorum :)

Pınarcım hoşgeldin.. ya ben gerçekten hayal kırıklığına uğradım.. lekeyi çıkarmadığı gibi çamaşır suyu dökmüşten hiç farkı kalmadı kıyafetlerin, ağardı hep leke yerleri.. ee, kamuyu uyarmak lazım di mi :)) öperim yağmurun tombiş yanaklarından..

mucizenin annesi dedi ki...

sabah böyle bir melekle güne uyanmak , onun güzel gülüşüyle hayata tutunmak mükemmel olmalı...
Rabbim bizlerede nasip etsin ..

Minik Patikler dedi ki...

ahhh bitanemmm cok tatli :) MASAALLAH. Himm valla ben hic ugrasmadim bu mama lekeleri icin, nolcak yaa zaten 40 derecede yikaniyor. Hatta kullanmadim ama bazi lekeler cok yikayinca gecti :) Pis miyim neyim, hosuma gidiyor o temiz kiyafetteki minik lekeler :) Yasanmisligi mi kanitliyor nedir bilmem :)

Kuaybe dedi ki...

Tubacım, amin canım.. sen dua et, umut et yeter..

Minik Patiklercim.. ne bileyim işte, özendim tertemiz olsun minişin kıyafetleri diye, daha beter oldu.. ilaç dökmüştü de hepsine, çıkmadı yıkanınca.. neyse , bir daha tövbe :)