28 Aralık 2007 Cuma

Arkadaşlar sizi şöyle alalım :))

Bu, bu sayfadaki son yazım şimdilik..
Artık yeni yazılarımız "www.kuaybenur.blogspot.com" da olacak.. (GÜNCELLEME: Bu adres artık kullanımda değildir - 2009 ) Yusufcuğun sayfasına devam edip etmemeyle ilgili kararım kesinleşmedi.. Belki de oğluşumun günlüğü için eski, sararmış yapraklarla kaplı deftere geri döneriz.. İki sayfayı birden idare edecek vaktim olup olmayacağı konusu hala kesinlik kazanmadı kafamda.. Ama buraya yazmaya devam etsem bile bu sayfa sadece ailelerimize ve bizzat tanıdığımız birkaç arkadaşa açık olacak.. Ben yeni sayfada biraz Yusufcuktan biraz havadan sudan bahsederek yazmaya devam etmeyi düşünüyorum..

Şimdilik bu kadar..
Dün misafirlerimizle aynı anda otobüsten indiğim ve evi hala toparlayamadığım için birkaç gün molaya ihtiyacım var.. Yüksek bayram temposunda dinlenmekten çok yoruldum zaten.. Üstüne bir de Yusufcukla başbaşa uzuuuuun bir yolculuk eklenince kendimi hiç iyi hissetmemeye başladım.. Yemek yapıp hemen uyumayı düşünüyorum Yusufcukla beraber..

Hoşçakalın..

10 yorum:

Feyza dedi ki...

Slm Kuaybecim;
Ben de sabahtan beri seni düşünüyorum yorumlarında bolero modelini istiyorlardı ben de niyeki önceki yazılarda vardı diye düşünüp bir daha bakmak için geri döndüm ama göremedim+Yusuf cuğu da göremedim..
Şifre koydun öyle değilmi?

uçan talhanın annesi dedi ki...

hayırlı olsun ziyaret ettik hemen :D hatta listemize de ekledik... yusufcuğa kocamannnnnnnn bir öpücük emine teyzesinden...

sühendan dedi ki...

Bu artık yusufcuğun resimlerini göremeyeceğiz anlamına mı geliyor.Archisugar ın başına gelenler blog dünyasını sarstı anlaşılan.Hastalıklı kişilik mutlu mu acaba bu yaptıklarından?

Neyse...Yeni siteni de takipteyim.

Ayşe dedi ki...

yaa ama ama ben ziyaret edemiyorum!! blogger kontrol paneli aciliyor tikladigimda..??

kuaybecigim insallah dinlenmis ve kendine gelmissindir..masallah ne yogun geciyor gunlerin, demek simdi de misafirin var..kolayliklar dilerim canim, Allah yardimcin olsun..
Yusufcuga ve sana bizim yumurcaklarlan birlikte kocaman sevgilerimizi yolluyoruz....

Melek* dedi ki...

YUSUFÇUU ÖZLERİZ YAA BU ARADA BENDE AİLEDEN SAYILIRSAM ARADA SZİYARET EDERİM ÖPTÜM.

Anonymous dedi ki...

yaa ben bolero modelini gormek istiyorum:( sisimi ipimi elime aldim ama baktim arsivdeki yazilari kaldirmisssin:(((

sumuklubocek dedi ki...

aaaaaaa... olmaz ama, minik melegi nasil gorecegiz sonra??? sen de sifreli yapsan?
***
yeni blogun hayirli olsun, hemen bakiyorum!

muko dedi ki...

yaa bende açamıyorum iki gündür sayfa görüntelenemiyor diye yazı çıkıyor karşıma

pınar dedi ki...

yeni yılınızı kutlamaya gelmiştim ama yusufçuğu göremeyince üzüldüm. alışmıştım onun bol bol resimlerini görmeye, maceralarını okumaya.
öpüyorum sizi.

pamukprenses2004 dedi ki...

Canım beni senabera@gmail.com dan davet edebilirmisin?!