2 Aralık 2008 Salı

Bu yurtdışı işinin sadece hazırlık aşaması bu kadar zor ve yoğunsa, oraya gidince ne yapacağım hiç bilmiyorum!! Mesaisi fazlaca yoğunmuş oranın duyduğum kadarıyla!!

Artık ayda bir özet geçerim olan biteni :P



...............



Yusufcuk iyileşti çok şükür.. Bu sabah da yaklaşık 25 dakikalık bir direnişin ardından birkaç lolipopa kanıp kreşe gitmeye de razı oldu :))

Fena geçmemiş günü.. Yine çok özlemiş ama beni.. Sarılışıp sarılış geldik eve :))

Aşağıdaki yazıya gelen yorumlara çok teşekkürler.. Beni çok sevindirenler de oldu, çok düşündürenler de.. Hepiniz iyi ki varsınız.. Çok mutlu oluyorum sayfamı açınca..

Esracım senin yorumuna özellikle güldüm yanlız.. Demek oraya gelseydik sen bakacaktın ha Yusufcuğa Ozan gelene kadar.. Artık eve gelince sizi ne halde bulurdum bilemiyorum :P MK+Yusufcuk, iki high need baby seni kesinlikle bitirirdi, eminim :))


................


"Benim adim Husup Battüyk.. Babanin adi Ojan Battüyk.. Annenin adi Tağbe Battüyk.."

Bu, yavruşun bugünlerde kurduğu onlarca tatlı cümleden yanlızca biri.. Ne yazık ki vaktim yok hepsini yazmaya.. Çok üzülüyorum böyle olunca, sonra unutacağım yazık olacak hepsine ama bugün MR. H'nin verdiği özet ödevi bile yazmadım daha ve çok uykum var :((


................


Gitmeden bir rica.. Amerika'daki arkadaşlar bana yaşadıkları eyalet ve şehri yazabilir mi acaba? Bakalım kime komşu olacağız?

10 yorum:

firdevs dedi ki...

tagbe battuyyk :) demek amerika 'ya gidiyorsun :) hadi hayirlisi cicim .

gunlukcugum dedi ki...

MERHABA KUAYBECIM BEN NEWYORK BROOKLYNDEYIM GELIRSEN BEKLERIM.)

Hatice Betul dedi ki...

merhabalar,ben sessiz okuyucu,tanismasakta Yusufcugu eski blogundan beri okuyup takip ediyorum,sonra blog sifrelenince cok uzulmustum hatta,Amerika da yasayanlar eyaletlerini yazabilirlermi deyince yazmak istedim,ben Texas-Houston dayim,bilemiyorum siz nereye geliyorsunuz,buralara yakin geliyorsaniz merak ettiginiz seyleri sorabilirsiniz,elimden geldigince cevaplamaya calisirim.hoscakalin

Adsız dedi ki...

kuaybe amerikaya mi geliyosun?cok sevindim yaa ins bizim buralara geliyorsundur.ben chigago da kaliyorum.champaign sehrinde.ama baska eyaletlerde de var tanidigim arkadaslar.goreceksin burda cok fazla arkadaslar var seni hic yalniz birakmayiz merak etme:))

gunlukcugum dedi ki...

eee hadi soyle hadi soyle nereye geliyosun.))merakla bekliyoruz rana eslemle..

Kremali'nin annesi dedi ki...

Tuuu yaziklar olsun! Insan Kuzey Amerika kitasina kadar gelir de ABD'ye mi demir atar yahu?!

Neyse, bari sorunun cevabini vereyim: Bendeniz ABD'nin kuzey komsusu Kanada'nin NL eyaletinde yasiyorum cicim. Sehrini de soylerdim ama madem birileri beni zamaninda Ic Egenin o ili senin bu ili benim dolastirmisti, ben de o birilerine biraz iskence yapayim da gorsun Kanada'nin kac bucak oldugunu :P

sühendan dedi ki...

Demek ciddi ciddi gidiyorsun Kuaybe...

Yusufcuğun iyileşmesine sevindim.Ayy çok güldüm çok hoşuma gitti ya isimlerinizi söylemesi...

Anne ve Bebisi dedi ki...

Amaan Kuaybecim, alismis kudurmustan beterdir:P Alismisim high need cocuga :D

Atarim ikisini de arabaya, yallah parka :))) Ordan oraya kosup cosarlar sonra da donus yolunda arabada uyuyakalirlar :P

Ayy keske buraya geliyor olsaydiniz yaa:))

Adsız dedi ki...

Kuaybecan ABD seferin şimdiden hayırlı olsun, içini ferah tut. Kültür şoku yaşama konusuna direnme, bırak kendini. 1-2 ay içinde alışırsın. Bir de naçizane tavsiyem gitmeden otomobil kullanmayı öğrenmen yönünde olacak. Bir çok ABD şehrinde toplu taşıma yaygın değil, ben en çok bu konuda zorlanmıştım. Merak etme oradaki kardeşler seni hiç yalnız bırakmaz.

Sevgilerimle...

zehra dedi ki...

Sağlıklı,mutlu,huzurlu nice bayramlar temenni ediyorum sevdiklerinizle birlikte...