22 Şubat 2007 Perşembe

Siz hiç bebek arabasında, battaniyesine sarılmış, sıcacık, tıngır mıngır giderken uyumak yerine cin gibi gözlerle etrafı inceleyen bir bebek gördünüz mü? Hem de beş aylık bir bebek !
Ben görmedim..

Daha doğrusu düne kadar görmemiştim :)

Dün ilk defa anne oğul dışarı çıktık bücürümle.. Ankara'da hava bahar gibiydi.. Bezimiz de bitmek üzereydi zaten, akşama kadar babamızı beklemeyelim dedik..

Dışarıda olduğumuz bir saat boyunca miniş hayretle etrafı inceledi.. Emzirip çıkmıştım uyusun diye ama nerdeee.. Gerçekten de Yusuf Aslan, bebek arabasında uyumayan ilk bebekti gördüğüm.. Benim "Uyumazsa arabasına bindirir, biraz dolaştırırım, sonra hooopp uykuya" planlarım da suya düştü böylece.. Haftasonu babasıyla çıktığımızda da uyumadı çünkü hiç !

Maalesef bu başbaşa ilk gezimizin hiç fotoğrafı yok! Makineyi yanıma almayı unutmuşum çünkü.. Zaten ilk sefer acemiliği vardı üstümde :) Girişteki merdivenleri çıkamadım arabayla.. Birisi bana bebek arabasıyla nasıl merdiven çıkılır anlatabilir mi acaba? İnmek kolay da, içinde Yusuf Aslan'la koca arabayı kucaklayıp o beş-altı basamağı nasıl çıktım hala inanamıyorum..
..........


Sabahları babamız işe gittikten sonra birlikte uyuyoruz oğlumla.. Zaten gerçek anlamda uyuduğumuz saatler de o saatler :) Onu görerek uyanmak öyle güzel ki !

9 yorum:

mucizenin annesi dedi ki...

benim yakışıklıma ne yapmışsın sen öyle annesi ??
ama itiraf edeyim çok yakışmış bücürüge..
koccaman öp onu bizim için..
Allah a emanet..

Kuaybe dedi ki...

Çok yakışmış di mi yaban eriği.. akşam babasıyla baktık baktık güldük biz de :)bak kocaman öpüyorum senin için, muuuuuuuuuccckk, şıııpppırrrrttttt ...

arzu dedi ki...

ben daha kucugununde uyumadigini gordugum icin hiiiiicccc sasirmadim:))aslihancim da cin gibi bakardi etrafa, bende hep yabancilarin cocuklari nasi uyuyor diye imrenirdim, halada imreniyorum alisverislerde, nasi o cocuklari hareketsiz cartlar da tutuyorlar yada strollerinda oylece duruyrlar:))

Kuaybe dedi ki...

merhaba arzu hoşgeldin.. demek daha küçüğü de var uyumayan! neyse bu en azından biraz teselli etti beni :)))
ben de miniş aslıhanı merak ettim ama senin sayfana ulaşamıyorum..

iremmm dedi ki...

hahahaha...cok guldum bu tülbentli resime kuaybecim yaa..yerim ben onun o guzelliginiiiii MASALLAH BAREKALLAH kusumaaaa....bebek arabasinda uyumama olayini bizde cok yasardik,arabanin tepedeki ortusunu kapatirdim,sallaya sallaya gezerdim sesi kesilirdi,hee uyudu derdim bi acardim ki yavasca bana gulerdiiiii :))))) deli olurdum yaaa..anliyabiliyorum seni cnm..

Kuaybe dedi ki...

iremcim, iyi iyi neyse yanlız değilmişim.. bebeği uyumayan tek anne ben değilim :) bu bile insanı rahatlatıyor..

çooook tatlı olmuş çocuğum böyle di mi :))

sumuklubocek dedi ki...

blogunuzun yeni hali cok guzel olmus, hayirli olsun! oglusuna binbir kere masallah, o zaten her daim cok tatli ;)

Kuaybe dedi ki...

çok teşekkür ederim irem.. baktım sen de değiştirmişsin, seninki de hayırlı olsun..

Minik Patikler dedi ki...

uyumaz adam bebek te uyumaz :) hep hep boyle bu bebiskolar :))