19 Şubat 2007 Pazartesi

Önce günün haberi... Hala oluyorummmmmmmm :)))))

Allah'ım ne değişik bir hismiş.. Kardeşimin bir bebeği olacak, kardeşim baba olacak.. Alt alta, üst üste boğuştuğumuz, saç-baş yoluştuğumuz günler daha dün gibi :))

İnşaallah hayırla, sağlıkla alırlar bebeklerini kucaklarına.. Ben şimdiden hayaller kurmaya başladım bile yeğenimle ilgili..

.......

Yaşasın, artık Yusuf üşümesin diye kanepede yatmak zorunda değilim :)

Üç gündür evi tekrar "yaşanabilecek" hale getirmeye çalışıyorum! Haftasonu buzz gibi olan yatak odamızla sımmmsıcacık oturma odamızın yerini değiştirdik.. Ev birbirine girdi tabii.. Taşınmış kadar olduk neredeyse.. Herşey baştan yerleşti, elden geçti.. Hatta o karışıklıkta minişimin hırkasını bulamayınca bakın bücür ne hale geldi :)



Casper'ın henüz desteksiz oturamayan versiyonu :)

.............

Dünyanın en zor işlerinden biri, tek başına bir bebeğin tırnaklarını kesmeye çalışmakmış.. Bugün bunu tecrübe ettim, bir daha denememeye karar verdim :)

.............



Son fotoğraf da entellektüel bir anımızdan..

Em, uyu, ağla.. Bir yere kadar..

Biraz da ilim tahsil etmek lazım :)

5 yorum:

sabahnur dedi ki...

bi de ben tasınabilsem... odadan odaya değil ama,evden eve:) yorulmussun bu haftasonu, benimki cok guzeldi elhamdulillah.

Kuaybe dedi ki...

sabahnurcum sakın öyle deme, haftasonu halimi görsen acırdın.. "Allahım kızım büyüyene kadar nolur bu evde oturayım " derdin :) bebekle o kadar zor oluyor ki..

Anonymous dedi ki...

Sevgili Kubicim. hehehehehe evet benim ve yorum yazıyorum:)EKG'miydi, EKO'muydu çektirdiniz mi? Fetik teyzesi bıcırığı çok merak ediyo. Ben bu bloğu çok seviyorum. Senden her gün haber almak çok güzel:)Öptüm cicim, çok dua et, çook çalışmammm lazım çoookkk:(

Anonymous dedi ki...

Kubicim bu ne biçim şey be o kadar yazdım yollayamadım bi türlü şimdi de ne yazdığımı unuttum. Yaw şu yazı karakterlerini giriyorum giriyorum kabul etmiyor en sonunda engelli butonuna basacaktım, göremiyorum demek bari dinleyip de yazim diye. hehehehe:) Neyse Kubicim, EKO'muydu EKG'miydi çektirdiniz mi? Fetik teyzesi çok merak ediyo... İkinizi de öptüm cicim bana dua et nolur. Çok çalışmam lazım çoooookkkk:(

Kuaybe dedi ki...

canım feticimmmm... sen haa?
seni burada görmek ne şeref ne şeref :)

ya yorumlar önce onayımdan ( bak bak ) geçiyor sonra yayınlanıyor.. o yüzden görememişsindir..

cicim EKO için Marta gün verdiler, bekliyoruz.. doktorumuz acele etmeye gerek yok dedi. Tekrar muayene olacak zaten önce. Merak etme ben hemen yazıcam çektirince..

seni çok seviyorum cicim, canım arkadaşım benim.. çoook çalış sen çookk, bebişime güzel güzel kitaplar hazırla..