12 Şubat 2007 Pazartesi

Uzun bir aradan sonra tekrar bilgisayarıma ve bloğuma kavuştum Allah'a şükür.. Artık, formatlanmış, virüslerinden arınmış cici bir bilgisayarım var.. Allah yeni virüslerden korusun :)

Benim hamilelik görüntülerim ve bücürümün ilk görüntüleri de kurtuldu bu arada.. Yavruşun ilk banyosunu izlerken hayretler içinde kaldım.. Ne minikmiş yaa!.. "Ben nasıl tutmuşum onu, nasıl giydirmişim, nasıl yıkamışım?" diye hayret ettim..

.........

Geçen gün Ozan elinde bu hediye paketiyle eve geldi..

Şaşırmadım desem yalan olur.. Hiç adeti değildir çünkü bana hediye almak. Özel günleri bile es geçip o gün hediye alması beni çok şaşırttı.. Kendisi "Doğumgünü hediyesi mi? Ne gerek var yaa, doğalı 25 sene olmuş zaten.." modunda bir insandır sağolsun :)

Neyse.. Paketin içinden ne mi çıktı? İşte..


Ona Hatice'nin bu tarifini okuyunca almasını söylediğim kuru patlıcanlar!..

Daha da kötüsü, işyerinde bu patlıcanları paketlerken "Hediye paketi yapayım da hediye aldım sansın gariban.. " diye dalga geçmiş benimle.. Ahali çok gülmüştür halime.. Evde kendisi de çok güldü zaten !!! Zavallı ben heyecanla - ve neler umarak - paketi açtım, içinden bir ip dolusu patlıcan çıktı :) Alacağın olsun Ozan, bu maçın rövanşı da var unutma!

...........

Dün karşı komşumuza bebek görmeye gittik.. Daha bir haftalık Enes Kaan.. Minik meleğimden sadece 5 gram fazla doğmuş.. Onu kucağıma alınca doğum yaptığım günlere gittim.. "Allah'ım sen ne büyüksün!" dedim defalarca.. O halden bugünlere.. İnşaallah bir gün koca adam olarak da çıkacaklar karşımıza, baba olacaklar, dede olacaklar.. Allah tüm yavrucuklara hayırlı uzun ömürler versin..






Bu da Enes Kaan'ın doğum çikolatasının süsü.. Bunu nasıl değerlendirdiğimi de önümüzdeki günlerde gösteririm..



.............

Minik melek nasıl öğrendi, nereden öğrendi bilmiyorum ama "tükürmeyi" öğrendi :) Özellikle oyun oynadığımız zaman ya da şımardığı zaman ağzıyla "biiuu bup bup birppp" diye sesler çıkarıp tükürükler atıyor :) Yooo, hiç iğrenç değil.. Aksine öyle tatlı oluyor ki dudacıklarını yiyesim geliyor..

..........

Bebitaya bir araba alma zamanı geliyor artık.. Evde ikimiz de çok bunaldık.. Havalar yumuşadı mı doooğru parklara bahçelere :) Tecrübeli anneler, ne tavsiye edersiniz? Hangi bebek arabaları daha kullanışlı oluyor?

...........

"Ben kıj diyiliiiiiimmmm, eykekim eykekkkkk"...
Eminim içinden böyle bağırmıştır minik meleğim bu hafta kendisini kız zanneden herkese.. Özellikle hastanede herkes "Ay ne tatlı kızmış bu!" diye sevdi bücürüğü :) Eminim çok bozulmuştur bizimki..

Hoşçakal günlük.. Bu kadar şimdilik oaln biten..

5 yorum:

Minik Patikler dedi ki...

:) hahahahahahahhahahahaha
hahahahahhahahhaa
hahahahahahahahha
hahahahahaha..


benim esim bana telefonda "-sana hediye aldim," dedigin zaman benim cevabim her zaman; -yalanciiii, ne aldin uzatma kablosu mu, fener mi? olur.. o yuzden cok guldum canim :)

Minik Patikler dedi ki...

Bu arada ne kadarlik bir araba baktigini soylersen, sana tavsiyelerimi sunabilirim canim, mucizemiz@gmail.com anne ve bebisinin blogunda koca koca 2 yorum yazmistim pusetle ilgili :) 5 tane falan kullandik ta biz..

Anne ve Bebisi dedi ki...

Minik Meleğin annesi,minik patiklerin bahsettiği konu ve yorumlar işte burda:)

http://annevebebisi.blogspot.com/2007/01/bu-da-ne-diyecek-olursanz-benim-minik.html

Anne ve Bebisi dedi ki...

Bence eşinin espri anlayışı çok gelişmiş:) Ne güzel işte hayat boyu hiç canın sıkılmaz, seni güldürecek bir eşin var:) Daha ne hediyesi istiyorsun:P
Hem karın doyurucu bir hediye almış:P Gayet akıllıca:))))

Kuaybe dedi ki...

Mink patikler, ben halime şükredeyim o zaman.. benim hediyeen azından lezzetli bir yemek olacak :)

araba tavsiyeleri için de sağol.. şimdi bakıcam anne ve bebişinin sayfasına..

Anne ve bebişi.. link için teşekkür ederim.. arayacaktım yoksa dakikalarca nerede yorumlar diye..

Ve evet haklısın.. çok gelişmiş bir espri anlayışının örneği bu :)Ama işin kötüsü gülen taraf hep o olacak, benim halime hem de !