22 Haziran 2007 Cuma

Dıııtt... Dııııtttttttttttttttttttt...

Minik melek İzmir'den bildiriyor...


Sıcaklar başıma vurdu.. Ah yayla gibi Ankara ahhh.. Öldüm burada yaa..

Bez mez hikaye.. Cıbıl geziyorum bütün gün.. Şimdiye kadar iki "sulama" kazam oldu ama bebişim diye kimse ses çıkarmıyor.. ehe ehe..

Geceleri zaten çok düzenli uyuyordum ya (!) uyku düzenim hepten bozuldu.. Canavar sivrisinekler ve yakarcaklar mahvetti beni.. Annem gece ne kadar kalkıp kalkıp beni kontrol etse, üstümü örtse de ısırıyorlar işte.. Seneye kimse beni buraya getiremezzz... Hoş zaten facia gibi o yolculuktan sonra ben yalvarsam da annem gelmez :))

Sıcaklardan bunaldım, yemek yemeyi de tamamen bıraktım.. Biberon biberon su içiyorum.. Birazcık da emiyorum, öyle idare ediyorum.. Sıvı beslenme, hafif hayat :))

Şimdilik benden bu kadar.. İçerdeki herkes mıncıklamak için beni bekliyor.. Fotoğraflarım da makinede, eve gidince onları da ekleyecek annem.. Gerçi biraz cıbıllar ama olsun..

Sayfamı çok özledik.. Tabii sizi de.. Haftaya köyde olacağız inşaallah.. Oradan da yazmaya fırsat bulursak hemen yazarız size..

Hoşçakalın.. İzmir'e yaklaşmayın :)) Yanıyor burası..

9 yorum:

Rana Eslem GULMEZ dedi ki...

INSAALLAH KOYDE HAVA SERINDIRDE GITTIGINIZDEN KEYIF ALIRSINIZ.BENDE SIMDIDEN KARA ARA DUSUNMEYE BASLADIM 10 SAATLIK FARK NASIL RANANIN DUZENINI KURACAM KURABILECEKMIYIM))YATAGININ USTUNE INCE BIR TUL ATSANDA SIVRILER YEMESE MELEGIMI..
BIZDE SIZI COOK OZLEDIK COOK OPTUK SIZI BOL BOL EGLENMENIZ DILEGIYLE SEVGILER..

hayalperisi dedi ki...

offffffff ya ben senin o cibil hallerini pek merak ettim annene slm söyle minik melek senide en islagindan kocaman öpüyorum

bu arada kiskandirmak gibi olmasin bizim burda firtina kiyamet kopuyor ;)

biz hala tshirt bile giyemedik hep uzun kollu

pınar dedi ki...

vallahi gözüm korktu. ne yapsak gitmesek mi acaba izmire. o yakarcalar felaket zaten küçücük bebeciklerimiz nasıl dayansın.

zeynep dedi ki...

kuaybecim ne zamandır yorum yazamıyordum sana. öyle yoğunum ki ahmedden.. şu cezvedeki resme bayıldım. ne akıllı bu çocuklar ya.. insan öyle hayret ediyor ki..
sana iyi tatiller canım. tez zamanda köye geç belki daha rahat olur..

sumuklubocek dedi ki...

minnos yusufcugum cok tesekkur ederim sana yazdigin icin guzel guzel; annene kalsa birakacakti hepten bizi habersiz :)
sicaktan bunaldigini anliyorum yusufcugum, ama arada birseyler ye oldu mu?
opuyorum senin minnos heryerini, annene cok cok selam soyle...

AsYa dedi ki...

İstanbul'da yanıyor Kuaybe....Bu tarafa da gelmeyin..

Anne ve Bebisi dedi ki...

Canım ya. Çabuk dönün özledik:)

afacan minnoşlar dedi ki...

ayyy tatlı minik meleğim beniiiim çokmu sıcak geldi memleketin sana ,bütün blokçu hatunlar biyerlere kaçtılar kimseler kalmadı burda,annene söyle iyi baksın sana oluymu teyzoşum ,yine dıt dıııtla biyerlerden senden haberler ve resimler bekliyoruz ...
öptüm koccaman

AYSUN dedi ki...

heryer yanıyor kuaybe:(