15 Haziran 2007 Cuma

Saat: Gece 4 suları
Yer: Baştürkler'in evi
Kişiler: Anne Baştürk, baba Baştürk, bebiş Baştürk

Bebiş Baştürk saate bakar.. "Hıh, dörde geliyor.. İyice dalmıştır bu annem, böylesi daha zevkli oluyor, uykuyu bölme vakti geldi, ehe he hee.." diye geçirir içinden ve X. kere çığlık çığlığa bağırmaya başlar.. Anne Baştürk yataktan sıçrar ve kapalı olan sağ gözüyle uyumaya devam ederken açık olan sol gözüyle bebiş Baştürk'e bakar.. Susmaya niyeti yoktur.. Hemen kucaklar..

Bu sırada baba Baştürk de uyanmış, bebiş Baştürk'ün selameti açısından onu, yorgunluktan bir sağa bir sola sallanan anne Baştürk'ün kucağından almıştır.. Popiş bölgesinden ufak ufak gürültüler yükselmeye başlar.. Anne Baştürk biraz bekler ve "nük"leer faaliyetin bittiğine kanaat getirdiğinde bebiş Baştürk'ü altını değiştirmek için yatağa yatırır.. Henüz ne büyük bir hata yaptığının farkında değildir..

Bez açılır açılmaz serbest kalan bacaklar, bebiş Baştürk'ün bağırsaklarına baskı yapar ve zaten oldukça sıvı kıvamda olan son "nük"leer mahsül, anne Baştürk'ün pijamaları başta olmak üzere tüm yatak ekipmanlarıyla müşerref olur.. Anne Baştürk kısa süren bir şok ve cinnet gel-git sürecinden sonra toparlanır ve gayet rahatlamış bir şekilde yüzüstü yatağa uzanmış, yandan yandan gülen bebiş Baştürk'ü soymaya başlar.

Kombi açılır, anne Baştürk banyoya girer, kucağına bebiş Baştürk'ü oturtur ve baba Baştürk'ün de yardımıyla ishal sebebiyle pişik olan popiş itinayla yıkanır :)) Bu sırada bebeiş Baştürk ısrarla fıskiyeden çıkan suları yakalamaya çalışmaktadır.. Baba Baştürk bebiş Baştürk'ü kurularken anne Baştürk de baştan aşağı yatak yorgan ne varsa hepsini yeniler.. Biraz oyun, biraz emme, biraz naz.. derken bu "nük"leer facia sabahın ilk ışıkları yaklaşırken son bulur..

Bu hikayeden çıkardığımız dersler :

- Bebiş Baştürk tam bir "pok"emon oldu :))
- Siz de gecelerinizin renkli - sarıdan başlayıp kahverengiye uzanan geniş bir yelpaze - geçmesini istiyorsanız evde bir "pok"emon besleyin :))
- Yatak koruyucular çok faydalı, hiç bu kadar önemsememiştim.. Herkes birtane alsın, birgün sizi de kurtarabilir..

..........

Bebiş Baştürk az önce uyudu.. Hali ve neşesi yerine geldi çok şükür.. İshalimiz devam etse de sıklığı ve miktarı azaldı. Sanırım dün yedirebildiğim üç kaşıkcık yoğurtlu lapa ve birazcık muz işe yaradı. Biraz da sabah yedirmeyi başardım.. İnşaallah bugün son olur artık..

Üç gündür bez paketinin dibine vurduk :)) Çamaşır makinemiz de küçük "pok"emonun desenli(!) çamaşırlarıyla doldu :)) Şimdi anne Baştürk'ün çok çalışması lazım.. Akşama kadar tüm işler bitmeli çünkü bebiş iyi olursa bir kınaya gidip kıştan beri biriktirdiğimiz kurtlarımızı dökme planımız var :)) Zaten bizim bücür oynamaya çok meraklı, sallasın işte popişini sağa sola..

...........

Yorumlarınızı okuduk, çok mutlu olduk.. Sizi seviyoruz.. Çok teşekkür ediyoruz :))

18 yorum:

Sabahnur dedi ki...

ahahaha pokemon. bu anneler yeri geldiğinde ne de buluverici olabiliyorlar:))

bebek basturkun neseli oldugunu ogrendik pek memnun olduk..
sevgiler

Rana Eslem GULMEZ dedi ki...

POK EMON LAFINA COOK GULDUM:)IYI OLMASINA COK SEVINDIM RABBIM GUZELLIKLERDEN HICBIRIMIZI AYIRMASIN

ANNELOG dedi ki...

Geçmişler olsun da çok hoş anlatmışın, çocuk rahatlamış işte, siz sonra uyursunuz artık birara:))

mucizenin annesi dedi ki...

ÇOK ŞÜKÜR...
afferim paşama ne güzel desenler çizmiş öyle :)))

Kuaybe dedi ki...

Sabahnurcum sorma.. bu annelik neler neler katıyor insana :)) yeni bir hayal gücü, yeni benzetmeler.. sen de aynısındır di mi ..

Biz de uyurken fındığımızı gördük az önce, çok mutlu olduk :))

Eminecim sağol canım.. "pok"emon çok doğaçlama oldu valla.. gecenin o vaktinde nereden aklıma geldiyse :)) Öperim küçük gelinimi..

Annelogcum, teşekkür ederiz.. Hikayemizi beğenmene sevindim.. Bir ara uyumak mı.. yok yaa.. bizim evde o lüks yok henüz :))

Kuaybe dedi ki...

Darısı başına Erik teyze :)) Sen de desenli çarşaflar yıkayasın inşaallah :)) ilk şoku atlatınca çok komik oluyor neyse ki..

Pratik Anne dedi ki...

Yazik canim benim. Cok gecmis olsun Yusuf Aslan a. Insallah ishal ile tum mikroplari atar vucttan en kisa zamanda gecer rahatsizligi. Guzel gunlere, uykulu gecelere kavusursunuz.

Kuaybe dedi ki...

Teşekkür ederiz Pratik Anne.. Güzel günler, uykulu geceler.. amin, amin :))

Ayşe dedi ki...

çok şükür, baştürk ailesinin minik meleğinden bol renkli, okuması keyifli ve iyileşiyor olduğunun emareleri olan haberler aldık...canım tekrar çok çok geçmiş olsun...minik melek iyice iyileşsin habburu hubburu yesin yesin inşallah....

sumuklubocek dedi ki...

alemsin Kuaybecigim, cinnet gecirilme olasiligi bu kadar fazla olan bir durum bu kadar guzel anlatilabilirdi, cok guldum okurken :)))
Pokemon'u cok tuttum!
Minik Yusuf'un biraz daha iyi olmasina da cok sevindim...

AYSUN dedi ki...

haha kuaybe bizde poka bulanmıştık birkaç ay önce:) Ahh bu pokemonlar ahh:) Keyfinizin yerine gelmesine çook sevindim... Öpüyorum kokluyorum( koklasam mı aceba?? ) yusufcuku...

afacan minnoşlar dedi ki...

hahaha kuaybeee sen ne şirin şeysin yahu ne güzel anlatıyorsun böyle okurkan çok zevk alıyorum inan ,birkaç gündür kendi bloğumda dahil hiçbir sevdiğim bloğa bakamadım bu sabah pc açar açmaz yusufçuğa bakayım iyileşmişmi diye düşündüm ,maşaallah iyiye gidiyor gibi ... pokemon da hoşuma gitti söylemeden geçmiyim :))))))))))))))))))))))

Kuaybe dedi ki...

Ayşecim çok teşekkür ederiz.. Ama sorun şu ki benim bücürüm iyiyken de yemiyor :(( N'apıcam ben yaa..

Sümüklücüm, benim durum tam bir "deliliğe vurma" olayı.. bir nevi yan etki diyelim.. yoksa atlatılmaz herhalde bu renkli geceler :))

Yorumunun yanısıra bir de mail attığın için çok teşekkür ederim.. dün gördüm daha ama cevap yazmaya fırsat bulamamıştım.. çok mutlu oldum okuyunca, sağol..

Aysuncum demek siz de yaşadınız bir nükleer facia.. ehe ehe.. ama benden sana tavsiye, Yusuf'u koklama bu aralar.. babası bile kaçıyor odadan ben bezini değiştirirken :)) bööö..

Ayşecim bizi merak ettiğin için çok teşekkür ederiz canım.. çok şükür gittikçe iyileşiyor küçük pokemonumuz :))

arzu dedi ki...

:)Kuaybecim bu bebislerin hastaliklari suprizlerle dolu:)Yusufcugun iyilestigini duymak guzel, cok sukur:)Saglicakla ins...

pınar dedi ki...

okurken güldüm ama senin yerinde olsaydım pek gülemezdim heralde:)ama yağmur hep kabızlık çektiği için de çok sevinirdim yapmasına:P

TUANA BERRA' nin annecigi ... dedi ki...

Yusuf cgun iyi olmasina cok sevindim masallah her zman iyi olur ins...canim benim nasilda yatiyordu oyle.Sevgiyle

Lilium Bosniacum dedi ki...

ne kadar tanıdık bütün bu maceralar.. :) yusuf toparlamıştır artık inşaallah.. bir ara eşimin pijamalarına terfi etmiştim bizim kızın macerlar kuşağında..artık iyiyiz, prenses 3.5 yaşında.. bu zamanları maalesef çok çabuk geçiyor, tadını çıkartın..pokemonlu da olsa :D

Kuaybe dedi ki...

Arzucum çok teşekkür ederiz canım.. Hakllısın bu bebişler sürprizlerle dolu :))

Pınarcım bence de benim yerimde olsan pek gülemezdin :)) ama dediğin gibi kabızlık da çok zor.. ben okumuştum senin onunla ilgili yazını, hani Yağmuru üniversite hastanesine götürdüğünüz gün.. belki denemişsindir ama taze erik hoşafı çok faydalı kabizlık için.. yapmadıysan içir minik Yağmura, belki fayda eder..

Yasemincim, merhaba hoşgeldin.. yorumun için çok teşekkür ediyoruz ama ben senin sayfana ulaşamadım.. profilin erişilebilir değil..

Sevgili Lilium Bosniacum, sen de hoşgeldin sayfamıza..Ayrıca geçmiş olsun, inşaallah kendi kafasına göre ağlayan gözün biran önce iyileşir :))

Demek senin de bir prensesin var.. sayfada resimleri varsa bakmak isterim, çok merak ettim.. ve haklısın, çok çabuk büyüyorlar.. her anını doya doya geçirmek lazım bu meleklerle..