14 Haziran 2007 Perşembe


Sabahtan beri ilk defa sakin bir uykuya daldı meleğim.. Bütün geceyi uykusuz geçirdik doğal olarak.. Çoğu zaman acı acı ağladı, hatta kendi sesinden bizi duymadı :(( Biraz babası kucağında gezdirdi, biraz ben emzirip kucağımda salladım.. Yata kalka sabahı ettik.. Şimdi de azıcık uyuyor, sonra acı acı ağlayarak uyanıp kıvranıyor ve en son aşama olarak da bezini son emici taneciğine kadar dolduruyor.. Az önce pijamalarımız bile nasibini aldı bu süreçten.. Galiba şimdi rahat rahat uyuyacak yarım saat..


Çok şükür sabahtan beri ateşi yok.. En son dün gece kustu, sanırım o da kesildi.. Sadece ishal kaldı.. Lapa ya da patates yedirebilsem belki o da geçer ama açmıyor ağzını iki gündür.. Yeni doğmuş bebiş gibi yarım saat bir saat arayla emziriyorum susuz kalmasın diye.. Bir de ishali sayıyoruz. Yirmiye ulaşırsa tekrar hastaneye gitmemiz gerekecek. Serum verilecekmiş.. İnşaallah gerek kalmaz..


Bir de çok halsiz tabii.. Emekleyemiyor bile.. Birkaç hamle yapıyor, yanıma oturtuyorum, pit diye ya sağa ya sola devriliyor.. Ben de kucaklayıp bastıra bastıra öpüyorum tatlış yanaklarını.. Oğlumu bu kadar durağan görmeye hiç alışkın değilim.. Çok garip geliyor..


Sizlere tek tek cevap yazamadığım için çok mahcubum, lütfen beni affedin.. Dua ve destekleriniz için çok teşekkür ederim.. Müsadenizle ben de meleğimin yanına uzanayım azıcık :)) Umarım bir sonraki yazı, minişimin gülen bir fotoğrafıyla başlar..

11 yorum:

Minel dedi ki...

Allah acil şifalar versin inşallah minik meleğe.
yavrular hasta olunca insan hayattan hiç haz alamıyor..
onların sağlıklı olması ne kadar mutlu ediyoruş meğer bizi diye düşünüyorsun..
Rabbim sağlık sıhhat ve afiyettwen hiç bir zaman ayırlmasın onları ve tüm yavruları...

Rana Eslem GULMEZ dedi ki...

insallah hemencecik iyilesir sende dinlen o uyuyunca canim.bir sonraki posttan insallah saglikli mutlu haberlerinizi bekliyecez..

AYSUN dedi ki...

Canım inşallah güzel haberler vereceksin yusufcuktan... Sen de dikkat et kendine. Lazımsın yusufcuğa:)

Sabahnur dedi ki...

acil şifalar, sana da güç kuvvet sabır dilerim canım.

arzu dedi ki...

hakikaten cok zor bu bebeklerin-cocuklarin hastaligi, ins en kisa zamanda iyilesir Yusufcuk!Saglicakla...

Minik Patikler dedi ki...

Ne yap et yemek yedirmeye calis canim ya adam bebegi de az kalsin hastaneye yatircaklardi da son anda yogurt yiyip kusmayinca gerek kalmamisti elhamdulillah, test sonucu rota cikmadi o zaman, su butun cocuklarda olan sudan gecen seyden olmustur, banyo yaparken agizlarini acip sulari yutuyorlar bu minisler..

sumuklubocek dedi ki...

canim, yeni okudum... Allah acil sifalar versin, biran once atlatsin insallah bu durumu minik Yusuf insallah. Nasil da mahsun olmus, yavrum...
Dualarimizdasiniz...

Ayşe dedi ki...

kuaybecim atlatacaksınız inşallah, bir daha kusmayacak ve ateşide çıkmayacak inşallah...dualarımız sizinle...

Anne ve Bebisi dedi ki...

Cok gecmis olsun:( COk uzuldum:(
Guzel haberlerinizi bekliyoruz.

pınar dedi ki...

kıyamam ben ona. Allah tez zamanda şifa versin. sana da sabır versin. gülen resimlerini bekliyoruz yusufun.

mucizenin annesi dedi ki...

nasılda bayılmış yorgunluktan..
Allah bidaha göstermesin Kuaybecim..Allah yardımcın olsun