5 Eylül 2009 Cumartesi

Salı : İftarda 15 kişilik arkadaş grubunu ağırlama

Çarşamba : Bir üniversite arkadaşımı iftarda misafir etme

Perşembe : Kocacığıma ve fuar arkadaşlarına dokuz kişilik iftar yemeği hazırlama ve ardından işyerine gitme, orada arkadaşlarla iftar etme, ardından bir kına gecesine katılma

Cuma : Neredeyse sabahtan öğlene kadar süren bir hediye alışverişi ve sonrasında işyerinde biraz takılıp oradan Kızılay'a gitme, biraz dolaşma ve sonrasında kreşten Yusuf'u alma, sonra tekrar işyerine gitme, orada arkadaşlarla buluşma ve bir iftar davetine gitme

Tüm bunların ardından şu anda hissettiğim, ayaklarımın ve belimin sızısı, günlerdir uykuya hasret olmanın verdiği beyin uyuşukluğu - bu gece de olduğu gibi, her gece sahura kadar oturup sonra yatıyor ve sabah erkenden Yusuf sayesinde yataktan zıplıyorum!! - ve iç sesimin "Yarın tüm günü yatarak geçirmeyen ne olsun!!" çığlıkları..

Ay ben n'aptım kendime yaa !!
Oruçlu oruçlu bayılacaktım az daha bugün..

Ama işin güzel yanı, bugün son iş günümün olmasıydı.. Üç hafta tatilim.. Yeni döneme de Allah kerim bakalım.. Ayın 15'ini bekliyoruz vize meselesi için.. Sonrası ona göre şekillenecek artık..

Haftaya inşaallah İstanbul'dayım..
Bu sene de Eyüp'te iftar etmek nasip olacak mı bakalım?


Not: Bir önceki postta, ebruyu asıl yapan o hanım, öğrenen de Ozan.. Tam tersi gibi anlamış bazı arkadaşlar :)) O sadece ilk ebru denemesiydi..

İkinci not: Maviş kombinimde ucundan accık görünen etek, geçen hafta bahsettiğim terzi mamüllerinden biri :)) Belden korsajlı, kloş bir etek.. Bir de beyazı var, bir ara fotoğraflarını çekip eklerim inşaallah.. Çok cici oldu ikisi de..

8 yorum:

Anne ve Bebisi dedi ki...

Kuaybecim hakkatten Ozan eniste hocaymis gibi gorunuyor:) Ben de yazacaktim, satiyorsa ben talibim diye, ben yazamadan aciklama gelmis :))

e bir de, guzele cuval giyse yakisir arkadasim, masallah :))

Hamarat Anne dedi ki...

Aman Allahım cok tempolusun masallah.. ben de o tempoyu özeldim desem?!!! :)

Zen dedi ki...

Ramazan ayının bu koşuşturmacasını,yoğunluğunu seviyorumm =) Ayrıca şu ebru olayını da çok seviyorum ,arkadaşlarla bu sene ebru kursuna bizde yazılmayı düşünüyoruzz inşaallah =)eteğinin rengine bayıldım ablacımm,çok yakışmış.Mavinin her tonunu severim de , o tonuna ayrı bi zaafım var =)

Ayça dedi ki...

bende aynen öyle anlamıştım ne yalan sölim :)
Bua rada istanbula gelirsen bu sefer mutlaka görüşmek isterim seninle. Vakit ayırırsan çok sevinirim Kuaybe..
Allah herşeyin en güzelini versin sana ve ailene güzel kardeşim

Stil Direktoru dedi ki...

Amanın bebeğim sen bitmişsin ya kolay gelsin şekerim

Adsız dedi ki...

merhabalar..
her günün iftarı farklı kişilerle yaşanmış sizde. ne güzel.. iftar davetleri, misafirleri ağırlamak ne güzel bir zevktir.. hayırlı ramazanlar..

Adsız dedi ki...

geçekten eteğinizin rengi müthiş.güle güle kullanın.ben de ankarada oturuyorum ve bayan terzisi arıyorum .eğer sakıncası yoksa terzinizin adını ve telf.verebilirmisiniz.(mail adresimi gönderebilrim)şimdiden teşk. zehra

Feyza dedi ki...

Allah yardımcın olsun güzelim azmine hayranım..