10 Ekim 2007 Çarşamba


Yusufcuk uyuyor..
Ben de yatağın üstüne hazırladığım giysileri valize yerleştirmeyi boşverdim, geçtim hemen bilgisayar başına.. Ne de olsa akşama çok var daha :))

Yarın sabah köye gidiyoruz inşaallah.. Yusufcuğun ilk bayram tatili bu.. Geçen sene Ramazan bayramında kırkımız bile çıkmamıştı daha.. Kurbanda da kışın en soğuk günlerine denk geldiği için hiçbir yere gidememiş, evde geçirmiştik bayramı üç kişilik minik aile olarak.. Ama bu bayram, tam bir bayram şekeri olacağız inşaallah..

( Bayramdan sonra da minnoş yeğeni görmek için direkt İstanbul'a uçma planım var.. Ozan'ın anne ve babası bizimle gelecekmiş gerçi dönüşte, onlar gidince uçarım artık.. Yanlız Ozan'ın henüz planımdan haberi yok, o da ayrı konu! )

Gelelim İlker Mirza beye..
Minnoşun günü dolalı çok olduğu için dün sabah saat sekizde sun'i sancıyla doğuma almışlar gelinimizi.. Bir önceki gün telefonla konuşmuştuk, çok korkuyordu.. Ne desem boş ama ben yine de teselli etmeye çalıştım kendimce.. Doğuma girdikten sonra defalarca aradım kardeşimi, bir gelişme yok.. "Bekliyoruz.." diyor.. Kızcağız ikindiye kadar sancı çekti saatlerce.. Tam ebe çıkıp da annemlere "Bir saat içinde doğacak bebek.." dedikten sonra bir koşuşturma başlamış doğumhanede.. İlker Mirza biraz tombiş, annesi de biraz minnoş olunca, bizim bebiş sıkışmış doğum kanalında ve solunumu da tehlikeye girmiş.. Annemi aradım hemen, ağlıyordu.. "Şimdi sezaryene alıyorlar, doğunca haber veririz.." dedi.. Bekliyorum bekliyorum haber yok.. Aklıma binbir türlü şey geldi.. Böyle durumlarda da hep en kötüyü düşünür ya insan.. Dedim ki "Kesin bebeğe birşey oldu, sütüm kesilmesin diye bana haber vermiyor bunlar.." Neyse ki haber geldi o anda.. Meğer hastanenin asansörü bozulmuş ve yirmi dakika da asansörün önünde kıvranmış kızcağız, ameliyata geç girmiş.. Allahtan ki her ikisi de iyi ve sağlıklılar şu anda.. Ama çok korktuk hepimiz doğum haberini alana kadar..

Anlattıkları kadarıyla lokum gibi bembeyaz, tombiş bir yeğenim varmış.. Çok da usluymuş maşaallah.. Emip kocaman bir "gark" yapıyor, sonra da uslu uslu, uzun uzun uyuyormuş.. "Hiç Yusufcuk gibi değil.." diyor annem.. Biz ilk gece sabahı edene kadar akla karayı seçmiştik hastanede.. Koridorları çınlatmıştı Yusufcuk!!

Halasının kuzusu, akıllı bebeğim benim.. Nasıl merak ediyorum seni bir bilsen.. En güzel bayram hediyesi oldun bize..

...............

Herkese iyi bayramlar diliyorum şimdiden..
Dönüşte en tatlı bayram şekerinin yeni haber ve fotoğraflarıyla karşınızda olacağız inşaallah..

Bayramda mutlu olmak, ( özellikle çocukları ) mutlu etmek duasıyla..

Hayırlı bayramlar..

13 yorum:

evo dedi ki...

baya zor bir dogum olmus cok gecmis olsun gelininize.Allah anali babali buyutsun insaallah.ismide cok guzelmis :)

Insaallah bayraminiz guzel gecer.Hayirli yolculuklar...

sühendan dedi ki...

sana da hayırlı bayramlar kuaybecim.Hala da oldun artık:)Gözünüz aydın.Allah anneli babalı büyütsün.Bayram şekerinin güzel fotolarını dört gözle bekliyoruz.

Ben Ona Resmen Asigim dedi ki...

İyi bayramlar canım.Ama dikkat edin bubayram şekerleri bayramda bozulabiliyorlar. Bora inanılmaz kötü hastalanmıştı ilk bayram şekerliğinden sonra, gerçi o 4 aylıktı Yusuf adam oldu artık :D

İkinizide öpüyorum.Tekrar iyi bayramlar. Bu arada tebrikler allah analı babalı büyütsün.Adıyla yaşasın İlker Mirva.

tedarikmucize dedi ki...

oy oy oy nasılda tatlı uyuyor. maşallah ona tam melek :)

gel gel yeğenini görmek seninde hakkın :p

bayram şekeriyle güzel bir bayram geçirmenizi dilerim. öptüm ikinizide.

Anne ve Bebisi dedi ki...

aaaa:) Ne guzel bir sey yaa:) Masallah bir baska minik melege:)) Yusufcuga kardes, arkadas olur artik:) Cok sevindim, gozunuz aydin. Allah anali bbali buyutsun:) Guzel bebek.. Hosgeldin..

Sabahnur dedi ki...

İyi gezmeler, bayramınız simdiden mubarek olsun.. Yusufcuk el opup seker toplasın :)

yastuf dedi ki...

Gozun aydin Kuaybe cim Allah anali ,babali buyutmeleyi nasip etsin ins...cok,cok tebrik ederim,simdiden hayirli bayramlar.

zehra dedi ki...

masallah annesı cok guzel uyuor bebıs sıze mutlu guzel bır bayram dılıyorum donustekı resımlerınızı sabırsızlıkla beklıyorum

Archi*Sugar (Esra) dedi ki...

Kuaybecigim, Allah anali babali buyutsun. Tum sikintisi dogarken cektigi olsun. Hayirli bir evlat olsun insallah. Ben de zor dogurdugum icin "zor dogum"um ne oldugunu cok iyi bilirim. Ne kadar endiselendigini tahmin ediyorum.
Artik sevmek, koklamak zamanidir... Sen bir an once uc yigenine. :-)
Hayirli bayramlar....

Minik Patikler dedi ki...

Canım bayramınız mübarek olsun :) Senin bayram şekerini yerim ben çok özledimmm :) promosyon olarak sen de varsan yanında oooo :)

SenaBera dedi ki...

İyi bayramlar ,iyi yolculuklar...

zehra dedi ki...

bayramlaşmaya geldim canım:)
Sana sevdiklerinle beraber mutlu, sağlıklı bayramlar diliyorum
Sevgilerimle,

Andelib dedi ki...

Rabbim analı babalı büyütsün. Bayramınız mübrek olsun..