18 Eylül 2008 Perşembe

Merakta bıraktığım için çok üzgünüm
ama yazma fırsatım olmadı bu hafta..

İstanbul'dayız bebişimle..

Tahlillere başladım.. Şimdilik hipoglisemi gibi görünüyor durum ama hala yaptırmam gereken tahliller var.. Anemi de olduğu için kandaki vitamin düzeylerine baktırmam lazım..

Tüp tüp kan vermek çok bunaltıcı ve kötü bir durum -özellikle benim gibi her enjektör gördüğünde fenalaşan biri için- ama buna da şükür.. Rabbim başka dert vermesin.. İnşaallah iyi çıkar tüm tahlillerin sonuçları.. Hormonlarla ilgili çok şüphem vardı mesela ama iyi çıktı maşaallah, bir sorun yok..İstanbul'a gelmeden bir gün öncesini hastanede geçirmeme sebep olan korkunç mide ağrılarından da eser kalmadı.. Sanırım gerginliğe bağlıydı o da.. "Acaba neyim var?" sorusu beni çok geriyor bugünlerde..

Neyse, daha fazla uzatmak istemiyorum bu sıkıcı mevzuuyu.. Farkettim ki sevmiyorum buraya böyle şeyler yazmayı.. Hep çok mutlu olduğum için değil ama buraya genelde mutlu olduğum zamanlarda yazdığım için şimdi bunları yazıyor olmak sıktı beni..

Konuyu değiştirelim hemen :))
Yusufcuk çok mutlu.. Genelde evdeyiz ve kedinin başında nöbet bekliyoruz.. Yusufcuk kuyruğuyla oynamak için ben de kedi ona birşey yaparsa engellemek için!! Gerçi bu sefer akıllandı, "koğkuom" deyip yanına yaklaşmıyor pek ama kendini tutamadığı zamanlar da oluyor tabii :P Onun haricinde hepimizin enerjisini sıfırlamakla meşgul.. Dayımız şimdiden iflas etti, annemle ben kaldık :P Halim oldukça annemle dolaşıyoruz, burada olmanın tadını çıkarıyoruz..

Haftasonunu kardeşimin evinde geçireceğiz inşaallah.. Hem Yusufcuğun doom günüsünü orada kutlayacağız, hem de ben Mirza tombikimi mıncıklayacağım bol bol..

"İgki" yaşına basmak üzere olan şımarık minik adamımdan hepinize sevgiler.. Yolu düşenleri pastamızdan yemeye bekleriz :))

9 yorum:

YAVRU KUŞUN ANNESİ ANNEKUŞ(*YASEMİN*) dedi ki...

Pasta mıı?
Tombul teyzesi olarak ben iki dilim yesem Yusufçuğun pastasından:)

Hastalık üzerinde çok konuşmak istemediğimiz ama hayatın en zor gerçeklerinden biri.

Hasta olan herkese rabbim şifalar versin.
Çaresiz dert vermesin.

Bendenizde sık sık hasta olduğumdan çok iyi anlıyorum.
Zor zor....

annecik dedi ki...

sonuçlarını erakla bekliyoruz yusufcuğada daha nice igki yaşlar dilerim şimdiden

SELDA dedi ki...

mrb samimi şifa dileklerimi ,dualarımı iletmekle başlamak istiyorum oğluşunun yaşı kutlu olsun .Daha nice güzel yaşlar alır inşallah hayırlı ,mutlu başarılı bir evlat olması duasıyla .

Mısır Patlağı :) dedi ki...

Kuaybe çok sevindim ya İstanbulda olmanıza Bu pazar Kızım ve ben başbaşa olacağız İftarda sizde analı-oğullu bize katılmak istermisiniz acaba :) ?

hayal dedi ki...

Çoook geçmiş olsun..

Kremali'nin annesi dedi ki...

Kuaybecim, insaallah diger tahlillerini de en kisa zamanda yaptirir, hem kendini hem bizi meraktan kurtarirsin:) Lutfen kendine iyi bak cici kiz, daha Yusufcuk buyuyecek ve belki de kardesleri olacak. Kendini dusunmuyorsan onlari dusun be yav:)

Demek benim nazli yigenim yakinda igki yasina basacak. Kremali de kismetse Sali gunu bir yasini dolduruyor. Rabbim hepsine istikamet uzerinde yasayacaklari, saglik, sevgi ve huzur dolu uzun bir omur versin.

Yusufcugun gozlerinden anneciginin de ellerinden opuyorum:) Buyuk sozu dinlemeyen ve kendini hasta eden kucuk kiza ise bir sey yok:) Kendisini Ozan kardesime havale ediyorum:P

bielifmiktari dedi ki...

gecmis olsun kuaybecim..Insallah hemen toparlarsin kendini.
uzun zamandir yoktum ,kendimi bir gostereyim dedim.Yusufu da opuyorum..Simdiden mutlu yillar ona..

KelebekGibi dedi ki...

Ooo Yusuf Bey bebeklikten cocukluga adim atiyor hee :)
Nice hayirli saglikli yillara annesi.
Sonuclarin iyi cikar insallah önemli birsey yoktur.
Sevgiler

yasenin dedi ki...

kuaybe çok geçmiş olsun imşallah çok önemli bir şeyin yoktur.Yusufçuğun 2 yaşı kutlu olsun .