23 Eylül 2007 Pazar

"Bir"icik oğlumla biz dün neler yaptık neler..

Bu sabah evine dönen babaannemizi de alıp, Kocatepe Camiine, kitap fuarına ve dolayısıyla babamıza gittik.. Malum pek göremiyoruz onu, böyle biraz hasret giderelim dedik :))

Fuarı gezmeden önce benim cami bahçesinde "fotoğraf hastalığımı" biraz yatıştırmam gerekti :))


Ama baktım ki benim minnoşum güneşten asla hazzetmiyor, mecburen içeri girdik..

( Bu arada, beybişimle ilgili yeni şüpheler var zihnimde.. Geceleri uyumuyor, güneşi hiç sevmiyor.. İki küçük dişimiz de var halihazırda.. Evde küçük bir Batman yetiştiriyor olabilir miyim ? )



Hazır fuara gelmişken hemen attık kendimizi Kaydırak Yayınlarının standına :)) Çok güzel yeni kitaplar çıkmış, kaçırmadık tabii.

( Yeni kitaplarımız başka bir yazıya konu olsun artık.. Ramazanla ilgili çok güzel kitaplar aldım ama fotoğraflarını çekmedim daha..)




Beybiş stantta durduğumuz süre boyunca bu tabelayla oynadı durdu, ona değmek için oldukça çaba harcadı.. Anlaşıldı, annesi gibi indirim meraklısı bir minnoş yetişiyor :))


Kitap fuarını son standına kadar gezip bitirince tekrar caminin bahçesine çıktık.. Güneş de geçmişti zaten, Yusufcuk itiraz etmedi duruma :))


İftar saati yaklaştıkça caminin bahçesi gittikçe kalabalıklaştı.. İftar çadırı kuyruğu metrelerce uzadı.. Ama biz şanslıydık, hiç beklemeden camiinin altındaki iftar çadırına girdik.. Fuar personeli ve yakınları ayrı kapıdan alınıyormuş çünkü :))

Böylece Yusufcuk da ilk iftar çadırı deneyimini yaşamış oldu..


Hatta mercimek çorbası bile içti bol bol..


İftardan sonra akşam namazını kılmak için camiye girdik tekrar..
Yusufcum namaz kılan amcalarını seyretti uzun uzun..


Sonra da kendisine mışıl mışıl uykular, etcik butcuk olacak kilolar vermesi için Allah'a dua etti :))


Babamızla vedalaşıp eve dönmeye karar vermiştik ki Kocatepe Camiinden Kızılay'a doğru inerken Yusufcuk aylar sonra ilk defa arabasında uyudu kaldı.. Aslında uyumak değil de "sızmak" olarak nitelendirebiliriz bu eylemi.. Öğlende uyumuştu en son ve o sırada saat sekizdi..


Biz de bu fırsatı değerlendirdik Ozan'ın annesiyle ve biryerlere oturup birşeyler içmeye karar verdik.. Ama baktım ki yolumuzun üstüne güvenerek gittiğim bir fast food mağazasının şubesi açılmış, "içme" planımız "yeme"ye dönüştürüldü tarafımdan :))

Evet evet yaptım.. İftarın üstüne dünya kadar şey yedim kayınvalidemin hayret dolu bakışları arasında :))



Kayınvalidem

Yarım saat geçti geçmedi, Yusufcuk uyandı kızarmış patateslerin kokusuna :)) Tatlımı minnoşumla paylaştım ve artık eve dönmeye karar verdik son otobüs de geçmeden..


Uzun zamandır bu kadar hareketli ve akşam eğlencesi de içeren bir gün geçirmemiştim.. Çok iyi geldi bana.. Haftaya planım Yusufcukla yanlız gitmek ve babamıza ufak bir baskın yapmak.. Fena olmaz değil mi?

6 yorum:

hayalperisi dedi ki...

cok güzel bir gün olmus bence biz buralarda kitaplardan biraz uzak yasamaya basladikta :(

insallah yusufcukta okuyan akilli zeki ve saglikli bir cocuk olur ..

Ayşe dedi ki...

kuaybeciğim çok güzel bir gün geçirmişsiniz maşallah...yufuscuğun camide yakaladığın pozlarına ayrı bir bayıldım ben....yavrularımız büyüdüklerinde de hergün camiye düşsün yolları inşallah...

obur anneee obuuur anneeee :P

Minel dedi ki...

Merhaba Kuaybe geziniz çok renkli geçmiş maşallah..anladığım kadarıyla son gittiğiniz yer Burger Kıngti..sana orasıyla ılgılı kğçğk bır maceramı analatayım ister sadece sen bil ister herkez buradan duysun..
Bızde her zaman gıttığımız ve en son 2 ay once gıttıığımzı ve bırdahada asla gıtmemeye karar verdığımız Burger Kıne gıdıp 2 menu sıparışı verdık ve o sırada ayakta beklerken yevavuk oldukı hamburgercının hamburgerı hazırlamasına şahıt olduk.Çocuk hamburger ekmeklerını koymuş bı yere elıne evet sadece elıne ;eldıvensız elıne almış turşuları peynırlerı vs vs teker teker dağıtıyordu.ve sonra hamburgerlerı ellerıyle hazırlayıp guzelce paketledı ve bıze verdıler.bu tepkımı orda dıle getırdım.bununlaa kalmayıp muşterı hızmetlerıne bu durumu şikayet ettım ve bana gelen cevap oldukça ılgınçtı "eldiven kullanmak hamburgerın lezzetını bozduğu ıçın kurumlarımızda eldıven kullanılmıyor "oldu:):):)meğer butun bu oktay ustalar umıt ustalar boşuan çalışıyromuş eldıvenle:):)eldıvenle çalışmak lezzetı bozuyormuş ama her 15 dakıkada bır el yıkama zorunluuğu varmış nerden bılebılırzkı o hamburgercının 15 dakıka ıçınde elını nereye değdirmediğini ınsanın aklına her turlu şey gelıyor konu sağlık oldumu!
o gun bugun dur kı hala gıtmem Burger Kınge o nazık açıklamalarından dolayı..
Herkez duysun ve bılsın kı Burger Kıngın hamburgercılerı eldıven kullanmadan hamburger yapıyor!!!!!

uçan talhanın annesi dedi ki...

ohhhhhhh afiyet olsun. siz yedikçe ben doymuş kadar oldum :D
bu sene fuar ziyaretlerine başlayamadık bi türlü. ne güzel oğluşunla gitmişsiniz :D
yeni kitapları dört gözle bekliyorum :D

AYSUN dedi ki...

Ohh afiyet bal şeker olsun kuaybe:) Biraz da kilo olsun sana:P:P Yaa dua eden yavruyu öperim ben...

Kayınvaliden ne kadar genç Kuaybeciim. Çok hoş görünüyor...

Kuaybe dedi ki...

Teşekkürler Hayal pericim, amin..

Obur anneden Ayşeye, obur anneden Ayşeye.. Ben obur değilim :)) O gün biraz fazla kalori harcamıştım da o yüzden yedim, yoksa asla aslaaa :))

Minelcim çok sağol uyardığın için.. Sırf bunun için bir daha gidip hamburger harici bir sipariş vericem ve bakıcam burada da durum aynı mı.. Öyleyse yazarım..

Eminecim, kitaplar bitmeden gidin bence.. Hayırlı işlerde acele etmek lazımmış :))

Yeni kitaplarımızı da yazacağım inşaallah..

Aysun senin duana amin demeyeceğim işte.. Niye kilo oluyormuş yaa? İstemiyorum kilo falan :))Cık cık..