17 Kasım 2007 Cumartesi

Blog dünyamız pek şenlendi bugünlerde :))

"Kardeş bebek"i bekleyen Adam bebişimiz ikinci yaşını doldurdu, Kuaybe teyzesi baktı baktı doyamadı güzelliğine..

Ne zamandır heyecanla beklediğimiz ama bir yandan da "Ah biraz daha doğmasalar, büyüseler annelerinin göbişinde.." dediğimiz üçüz bebişlerimiz dünyaya geldi.. Anneleri de onlar da çok iyiymiş Allah'a şükür.. İnşaallah en kısa zamanda sağlıkla dönerler evlerine..

Sonraa... Sevgili Hacer'in oğlumla adaş bebişi Muhammed Yusuf da doğdu :)) Annesi son yazısında kontrole gitmekten falan bahsediyor ama sürpriz yaptı demek ki o da..

Rabbim hayırlı ömür versin, analı babalı büyütsün tüm bebişlerimize..

....................

Gelelim bizim evden haberlere..


Bu zavallı minik araba, kaloriferle duvar arasında sıkıştığı yerden kurtarılmayı bekliyor.. Tıpkı arkadaşları "Vız Vız Arı", CD kapağı ve müzikli anahtarlık gibi..

Yusufcuk yeni bir oyun-eğlence geliştirdi kendine.. Eline geçen herşeyi kalorifer peteğinin arkasına atmak, girmemekte direnenleri de ittire ittire oraya sokmak :))


Dün evin heryerinde arayıp bulamadığım TV kumandası ve Yusufcuğun çorabının teki bile oradan çıktı!! Artık birşeyler ortadan kaybolunca hemen oraya bakıyoruz :)) Özellikle de küçük birşeyler..

Haa, bir de.. Bu aralar bize misafirliğe gelmek isteyen olursa lütfen halılarımızın üzerinde dikkatli yürüsün.. Her an ayağına kırık bir arabanın tekerleği batabilir ya da plastik limonluğumuz düşmesine sebep olabilir.. Hayır, halının üzerinde olsa ikaz etme gereği duymam, görürsünüz zaten ama Yusufcuk derli toplu bir bebek.. Etrafta ne varsa tıkıştırıyor halının altına :)) Maksat ev dağınık olmasın..
Annesi üzülür sonra :P



Kalorifer peteğinin arkası ve halıların altı dolunca da devreye çamaşır makinemiz giriyor tabii :)) Bu, dün çamaşır atmak için makinenin kapağını açtığımda karşılaştığım manzara :))



Bizim ev tam "sürprizhane" oldu, nereyi açsak Yusufsal sürprizlerle karşılaşıyoruz.. İtiraf etmeliyim, biraz uğraştırıcı ama çok şirin :))

Yanlız ciddi ciddi temiz, titiz ve derli toplu bir çocuk olacak galiba benim oğlum.. Ben ne zaman evi süpürecek olsam, benden önce davranıp süpürge başlığını hemen televizyon, mama sandalyesi, beni ayaklarım vb. yüzeylerde gezdirmeye başlıyor :)) Eline geçirdiği ufak tefek bez ya da kıyafetlerle yerleri ya da fırın kapağını siliyor.. Ben çamaşır asarken de tek tek bana veriyor kıyafetleri "Iyhh Iyhh" diyerek :)) Başak bebekleri titiz olur derlerdi de inanmazdım :P


.........................


Yusufcuk tehlikede sınır tanımıyor.. Tam iki dakika içinde bunu becermiş dün gece dikkatimizin üzerinde olmadığını farkedince!! Arkamızı bir döndük ki kanalları değiştiriyor :))



......................



Size kötü bir haber.. Bizi biraz özleyeceksiniz :P


Babaannemiz geliyor bugün.. Ben şimdiden yemek masasını tam teşekküllü bir çalışma masası haline getirdim ve kalemimi elime alacağım anı bekliyorum :P


Sanırım bir süre yazamam.. Son hız çalışmam ve kitabı toparlamam lazım..

Bu arada, biz bu fotoğrafla "Akıllı Bebek" sitesinin "en tatlı bebiş" yarışmasına katıldık..
Yusufcuğa oy vermek isterseniz bu linke tıklayabilirsiniz.. Oy veren herkesi tek tek öpecekmiş Yusufcuk ağzını küçücük "o" yapıp, öyle dedi :))

21 yorum:

AYSUN dedi ki...

hemen gidip oy verdim canım. Ama biz sizi özleriz:(:( Arada ceee yapın bari tamam mı?

Bu arada kuaybe yusufun ayağındaki külotlu çorap değil mi? Çok şekermiş:) Biz de bugün doom günü alışverişine çıkacağız berk beyle. İnşallah istediğim gibi bişeyler bulurum...

Demek ki yusuf sizin izlediğiniz kanalı beğenmedi:) Hem şanslısınız berk olsaydı tümden kapatırdı tvyi:)

Haha yusufun yaptıklarını okuyunca gülme sakın aysun diyorum kendi kendime!!! Gülme komşuna gelir başına:P

uragan dedi ki...

1o puan 10 puan 1o puan...
yusuf bebek şampiyon.
ne kadar çok bebek var ya, oylamada. :)

uçan talhanın annesi dedi ki...

hani benim öpücüğüm...
halıların altına atması iyi kolay bulursunuz.
açmıyorsunuz çocuğa güzel güzel çizgi filmler tabi değiştirir...
bu arada kolay gelsin. umarım çabuk toparlarsın işleri. biz çok bekleyemeyiz yusufun maceralarını... özleriz...

annegül dedi ki...

su an gülmekten kırılıyorummm.inanamıyorum kendimize, bu zamana kadar herseyi yanlıs yerlere dizmisiz, bir de ev hanımı olacagız güya:)) söyle bir bakıyorum da; tertip düzen, temizlik, gece uykusundan fedakarlık:) ona varan kız yasadı elini sıcak sudan soguk suya sokmaz valla:)) Kuaybecigim aman esyaların yerlerini degistirme sonra çocuk aradıklarını bulamaz onun düzenini bozma, bu isleri ona bırak sen kitabını bitir:)öpüyorum sizi..
Bu arada bir önceki videoya bayıldım fakat babaya çok acıdım hasta olmus üstüne bir de sanırım senden ilgi bekliyor senin dikkatini çekemeyince (baba dis)gidiyormus gibi birsey olmus. esimi hatırlattı bana, bazen iki çocukla arada kaynıyıp gidiyor garibim.
Sanal teyzelik icgüdüsü sanırım Yusufcuk ve diger blog yegenlerim benim icin dünya tatlısı(her ne kadar yüzünü göremesem de adam bebek de dahil).Haber verdigin iyi olmus direk oyumu Yusufcuga kullandım hayırlı olsun.

feyza dedi ki...

Maşallah Yusufcuğa titiz olacak annesi gibi maşallah ne kadarda büyüdü artık tv kanalı değişmeler falan akıllı olacak maşallah:))
Arada yine bişeyler yaz ama Kuaybecim pazartesi bloğu açınca yeni maceralarınızı okumak isterim çok özlüyorum Yusufcuğu..
Şimdi oy vermeye gidiyorum bende sana da kolay gelsin canım:))

pastacirapunsel dedi ki...

Hemmmeenn oyumu verdim:))
Umarım küçük Aslan'ımız yarışmayı kazanır. Biz de gururlanırız ailecek:))
Sana da kolay gelsin bu arada. Kısa sürede bitirirsin işlerini di mi? Bizi miniğimizden ayrı bırakma:))

aliye dedi ki...

oyumu yusufa verdim itiraf edeyim diger resimlere hiicc bakmadim:)) hadi bakalim minik sampiyon bekliyoruz galibiyetini:p akabindede opucukleri tabii :D adam bebegi ve yusufu gercek hayatta tanimiyorum ama sanki ailemden birinin cocugu kadar seviyorum:D dun minik patiklerde ucuzlerin geldigini okuyunca esime sevincle dedimki ucuzler dogmus:) o da saskin saskin hangi ucuzler diye sordu kendimi cok kaptirdim galiba:)) umarim kitabini tez vakitte bitirirsin ya fettah diyelim! yinede bizi cok bekletme oldumu:p

Esra dedi ki...

merhaba kuaybe yusufcuğun tatlılığına ben de yıldızlı 10 verdim :)
biz de öperiz yusufcugu...

EGE dedi ki...

o çamaşır makinasının içindekilere pek güldüm.sen çok yaşa emii yusuf.bunların hepsi aynı demek.ege de fırının içine tv kumandası koyabiliyor mesela.
size kolay gelsin.en kısa zamanda kolaylıkla kitabı bitirirsiniz inşallah.
öpüyoruz...

yastuf dedi ki...

Hemencik oy vericem ama once yorumumu yaziyim canim,bu aralar cok yogunsun kolay gelsin ama yinede cok ozeletmeyin kendizi ins...resim harika.A.E.O


Evde gercekten suprizhane gibi gorunuyor:-))))

yastuf dedi ki...

Oyum Yusuf cugundur:-))))

SenaBera dedi ki...

Yusufcuğa oyumuz verilmiştir..
Eee annesi ile fırında yahni pişiren çocuğun,çamaşır makinesini de mikser olarak kullanmak istemesi çook normal Kuaybeciğim:)
Çok güldüm yeni marifetlerine...
Özletmeyin kendinizi..

Anonymous dedi ki...

Ya bende oy kullanmak ıstedım ama hangısı bızım yusufcuk onu bulamadım ben

muko dedi ki...

Buraya yazmadan önce koşa koşaa gitiimmm oyumu verdimm hemd e10 puann :)Yusuf'cuk çok ttalıı çokk güzel bir bebek zatenn birde o fotoğrafta da harika çıkmışş canım benim:)
okurken çok güldümm ne güzelsinizz böyleee:)
Benim oğluşumda başakk ama cidden başaklar sanırımm titiz oluyorarr şimdiiden çok düzenli benim oğluşumda inşalah değişmezz:)
Özletmeyin kendinizi yaa arada cee deyin emi:)

evo dedi ki...

isimsiz yusufun fotografi verilen linkten bir onceki sayfada 121 sanirim :) cok seker cikmis fotoda masaallah tabi ki oyumuzuda verdik yusufcuga :)

sumuklubocek dedi ki...

Kocaman bir Masallah diyor; hemen oyumu Yusufcuguma veriyorum.
yaramazliklarin -tatliliklarin bence- hepsi cok guzel! Destekliyorum, tam gaz yola devam...
(annesi kizma, ama inan boylesi -tehlikeli yaramazliklar olmadigi surece- cok daha guzel!)

hayalperisi dedi ki...

bende hemen oyumu kullandim sorumlu bir vatandas olarak ;)

canim uzun süre nete giremedim ama sanirim bir zaman yine pek SIK giremeyecegim zilan masallah yürümeye basladi bizi pesinde kosturuyor

demin yusufun videosunu izlerken parmagiyla monitörü isaret edip durdu

kanal degistirmeye glince sizin yüksekteymis bizimki hemen zilanin uzanma mesafesinde ;)

yusufu ve seni kocaman öptük kendine ii bak

AycA dedi ki...

çocukcaazz titiz annesi . .daha ne istiyorsun :)))

süpürgesizcadi dedi ki...

Aha ay sana kolay gelsin ya tam bir firlama bu kücük bey :))

Bizden de bir oy gitti ;)))

Minel dedi ki...

oylarımız yusufçuğa:)
bakalım ne ödül verecekler bir paket bez verselerde bari yusufçuğa faydası olsa:)yoksa öyle kuru kuru olmaz

çamaşır makinasının mutlaka bir örtüsü olmalı aksi takdirde kapak kırılmalarına kadar gidebilir bu titiz!!! davranış

DENİZYILDIZIN dedi ki...

canım benim...
doğımgünün kutlu olsun...
nice yıllara...nice güzelliklerle eriştirsin Rabbim seni inşallah...
seni çok seviyorum...bitanecik...