21 Ekim 2008 Salı

Kelebek etkisi..

Butterfly effect :))


Haftasonu kelebekler kondu salon perdelerime..

Biliyorum, mevsim "ilk" değil "son"bahar ama El Sanatları Fuarı'ndan aldığım bu güzellikler ilkbahara kadar bekleyemzlerdi o poşetin içinde!!

Ben onları astım, onlar da söz verdiler bana.. İlkbahara kadar uslu uslu uyuyacaklar astığım yerde.. Sonra yaramaz güneş ışıkları yine vuracak camlara, çiçekler açacak ve ben uyandıracağım onları.. Hafifçe aralayacağım penceremi ve uçacaklar istedikleri yere...



.................



Sadece evime değil, sayfama da kelebekler kondu bu hafta..
Birbirinden habersiz ama eşzamanlı :))



Sevgili Sümüklüböceğim ve Kelebek Gibi bu tatlı "blog arkadaşlığı ödülü"nü hediye etmişler bana.. Çok mutlu oldum, teşekkürler..

Şimdi ben de birilerine hediye etmek zorundayım bu ödülü ama sayfanın her iki yanında, taa aşağılara kadar uzanan link listelerinden de anlayacağınız gibi seçim yapmak çok zor.. Birinizi seçsem diğeriniz güceneceksiniz, hiç saklamayın :P

Ben de şöyle bir çözüm buldum.. Madem bu bir blog arkadaşlığı ödülü, öyleyse ben de bu ödülü, blog vesilesiyle tanışıp gerçek birer arkadaşa dönüştüğümüz bloggerlara vereyim :))

Canım Özlemcim, İremcim, Minik Patiklercim, Hamarat Annecim, Sühendancım, Eminecim, Minelcim, Zeynepcim, Aysuncum, Sedacım, Hacercim, Ayşecim, Esracım, Tubacım, Neslihancım, Rabiacım ve canım Sabriş ablam..

Sizin de sayfanıza konsun bu kelebekler!!

10 yorum:

Hamarat Anne dedi ki...

yaa ben seni sobelicektim:)) kelebeklerine bayıldım,yalnız bir tane de o vazodaki şahane ciceklerin tepesine koysaydın:)

Adsız dedi ki...

Kimseye söylemeyeceğim gelsin kendileri görsünler diyordum ama seni sessiz sakin takip ettiğim için varlığımdan haberdar değilsindir. O nedenle sana kıyak geçiyorum. O ödülden birtane de bende var sana ait. Bi ara alırsan memnun olurum :)

Esra dedi ki...

Eskiden küçüklüğümde hatırlıyorum bu kelebeklerden,gittiğim her evde gürürdüm perdelerde,o zamanlar moaymış demekki..Sende de çok şirin durmuşlar canım,çiçekler de süper..
Ödülün için de teşekkür ederim:)

KelebekGibi dedi ki...

Kiskanmadim desem yalan olur:) Perdelere ayri bir hava katmis kelebekler,bence hemen yapmakla iyi etmissin sonbaharin daha canli renkli gecer:)

sühendan dedi ki...

Çok teşekkürler Bizleri bu ödüle layık gördüğünüz için.Daha diğer yazına yorum yazamadan baktım yeni yazı yazılmış.Kelebekler şenlendirmiş bloğunu.Hayırlı uğurlu olsun Kelebeklerin.

muko dedi ki...

kelebekler çok güzel

kelebekler bolmuş ne güzel..

Mısır Patlağı :) dedi ki...

Evet bizde Küçükken görürüdük her evde bizdede vardı hatta :) Şimdi sizdede lmuş ne iyi olmuş Çok cici sevgiler.

Ayşe dedi ki...

kelebeklerine bayildim, masadaki ciceklerle de cok uyumlu olmuslar, zevklisin iste caniiiim....

odulun icinde tesekkur ederim, aldim ve bende devrettim...iyi ki seni tanidim :))

Talha ile Eymen'in annesi dedi ki...

kuaybecim çok teşekkür ederim...
ayrıcaa kelebekler muhteşem. evin cıvıl cıvıl sahibini yansıtıyo :D

ZEZE İLE UCİ dedi ki...

kelebeklerr süpeerr