27 Ekim 2008 Pazartesi

"www.ktunnel.com"dan girip bloga erişebiliyorum, yazı yayınlayıp güncellenen linkleri okuyabiliyorum ama fotoğraf ekleyemiyorum ve bazı işlevleri kullanamıyorum..

Sanırım Blogger açılana kadar Wordpress'te yazacağım, buraya sadece fotoğafsız olarak yazıları yedekleyeceğim.. Açılırsa buradan devam ederiz..

Hala çok kızgınım çoookkk..

8 yorum:

Ayşe dedi ki...

Kuaybecigim, bloga da yazdim, buradan da yazayim. bak ben craft woman da gordugum "ultrasurf" diye bir program indirim, blogu guncellerken o programi aciyorum, resim de yukleniyor, yorum da yazilabiliyor. Fakat diger zamanlarda o programla wordpress hesabima filan giremedigim icin o programi kapatiyorum ve diger vakitlerde "gizlen.net"ten giriyorum...fakat ayni zamana word press e de yazdiklarimi kopyaliyorum, ne olur ne olmaz diye yedekliyorum...

Ayşe dedi ki...

yaaa gitmeyin blogspottan lutfen devam edelim buradan...

bu sacma sapan yasak kalkar elbet birgun ve eski duzene doneriz insaallah...offf alir almaz bir durum yaa bi mac icin yaktilar herkesi....

firdevs dedi ki...

kuaybecim , wordpresste senin siteni bulamadim yardimci olurmusun ?

Kremali'nin annesi dedi ki...

Firdevs bacim,

Kuaybenin bir onceki yazisinda verdigi adresi kopyala yapistir yaptiginda dooogrudan yeni mekana giris yapiyorsun.

Hadi kolay gelsin.

Ayse Sule Aplan (Nobetci idari amire)

firdevs dedi ki...

ayse aplam merci :)

SELDA dedi ki...

ya hepiniz süpersiniz ben kuzukuzu oturdum aaaa kapanmıış dedim bunu çözümü olduğunu ve sizleri bulacağımı hiç düşünmedim portakal ağacındaki linklerden ulaşınca çok sevindim dilerim yasak kalkar hepinize sevgiler.

Kuaybe dedi ki...

Ayşecim ben de gitmek istemiyorum buradan.. Dediğim gibi açılana kadar geçici bir çözüm benimki.. Hem yazılar yedeklenmiş olacak hem de işim kolaylaşacak galiba..

Firdevs bacım, senin nezdinde bir kez daha yeni adresimi herkese hatırlatmak istiyorum :)) Şimdilik "kuaybenindunyasi.wordpress.com" da yazıyorum.. Ayrıca nöbetçi idare amirine de teşekkür edİyorum.. Allah herkese böyle koruyup kollayan dostlar versin :))

Seldacım ben de bilmiyorsum valla.. Arkadaşlar facebookta aydınlattılar beni :)) Şu teknolojiyi iyi bir hatmetmek lazım aslında.. Herşeyin bi çaresi varmış baksana :))

muko dedi ki...

bende çok üzgünüm çok kzıgınım maalesef sebesiz yasaklar ülkesi bizim ülkemiz:(

bende burdayım bundan sonra

www.mukonungunlugu.wordpress.com