5 Ağustos 2009 Çarşamba

"İman edenlerin kalplerinin, Allahı ve Cenab-ı Hak tarafından indirilen hakikatleri hatırlayarak yumuşayıp saygı ile dirilme vakti gelmedi mi? Sakın onlar daha önce kitap verilen ümmetler gibi olmasınlar..Zira kitabı tanımalarının üzerinden kendilerince uzun zaman geçmesi sebebiyle -onu- kanıksamışlar, neticede kalpleri katılaşmıştı. Hatta onların çoğu büsbütün yoldan çıkmışlardır.. "
-Hadid Suresi, 16. ayet-

"İyi düşünün ki Allah, bütün yeryüzünü bile ölümünden sonra diriltiyor; gevşeyen ve uyuklayan gönülleri de böyle diriltebilir. Zaten aklını çalıştıran, zihnini işleten kimseler için bu canlanmayı gerçekleştirecek ayetlerimizi iyice açıklamış bulunuyoruz.. "
- Hadid Suresi, 17. ayet -


Hayatımın şimdiye kadarki her safhasını tek tek hatırlayıp aklıma gelen her isme tek tek dua etmek istiyorum bu gece.. İnşaallah ben de geçerim birilerinin zihinlerinden.. Ben de anılırım ismen dualarda..

Hayırlı Kandiller..

6 yorum:

kedicibasi dedi ki...

kandiliniz mübarek olsun

gunlukcugum dedi ki...

gecen mubarek olsun benide zikretmeyi unutma...

sumeyye dedi ki...

Allah askerlik ve yurt dışı işinizde istekleriniz doğrultusunda hakkınızda hayırlı olanı versin..ve yusufu size hayırlı evlat eylesin. (amin)

Kremali'nin annesi dedi ki...

Nasil da ihtiyacim vardi sectigin bu guzel ayetleri okumaya Kuaybe; Allah razi olsun. Kandilin mubarek, dualarin makbul olsun. Ve insaallah o dualarda bu fakir de hatirlanilsin:)

SenaBera dedi ki...

Canımcığım sayende hayatımdan geçmiş herkes dualarımdaydı, hiç dua etmediğimi sayende fark ettiğim Alman ilkokul öğretmenim bile.. Geçmiş kandilin mübarek olsun, dilerim en kısa zamanda her şey hayırlısı ile yoluna girer...

TAZE NANE dedi ki...

Geçmiş kandiliniz mübarek olsun.