3 Ağustos 2009 Pazartesi

İnsan, hiperaktif bir koca ve hiperaktif bir oğulla yaşayıp giderken, kendini gerçekten çok yavaş, enerjisiz ve yaşlı hissedebiliyor bazen !!


( Ozan'ın askerlik durumu henüz belli değil.. Haftaya netleşecek ama en azından kanuni hakkından yararlanıp erteletebileceğini öğrendik.. Desteğiniz için teşekkürler.. Sizi seviyorum.. )

5 yorum:

Unknown dedi ki...

ya bu askerlik ne zor şey kardeşimin kocası bugün gitti benim ki ve diğer kızkardeşiminkiler belki seneye ah anne insan üç kızını da askere gitmeyene verir mi doktoradan sonra da 33 yaşında askerlik pek bir zor olmalı yapana da evde bekleyen eşe de hele oğluma ahhh hepimize kolaylıklar

Güneşli Günler dedi ki...

Kuaybe yeni şablonuna bayıldım ya. Çok cici, çok şeker. Ben de değiştirmek istiyorum ama her seferinde eklentileride yeniden yapmak gerekiyor diye üşeniyorum. Tembel ben. :)

SELDA dedi ki...

canım rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin bak ne güzel bir muhabbeti var rabbimin sana sirprizler yapıyor ummadığın anda demmekki gizli bir güzellik büyü var bundan sonrasında neolur sende hazır ol bu güzelliklere sakın endişe bulutuyla gölgeleme hayatını .Bu arada sayfan çok güzel olmuş ellerine sağlık şu resimlerdeki olayı çözdüysen bizede öğrette bizde resimleri rahat paylaşalım sevgiler.

Minel dedi ki...

Hep söyldim hala söylüyorum "sen hepsinin üstesinden gelirsin" merak etme canım.

Hatta eşin olmadan yurtdışına gidip orada bir düzen kurabilirsin ,o potansiyel var sende,demedi deme bak:)

Sevgiler canımcım

Büşra dedi ki...

Aaah kuaybecim, ah; küttedenek çıkan askerlik muhabbetini pek bi anlıyorum, birden evin gündemine oturuverişine çok aşinayım.
hayırlısı nasılsa hakkınızda öyle muamele etsin mevla; inşaallah erteletebilir de ozan bey, en azından planlama yapacak zaman bulursunuz.
*
ayrıca ağır kocalar da adamı hantal ediyor be güzelim, bkz:uragan.
eskiden bi pabuçla dokuz sokak gezer, yorgunluk nedir bilmezdim; şimdi evden çıkmaya üşenir oldum :)
*
şablonun tem senlik olmuş pembiş pembiş, pek de güzel ama bi pembe de şu linkte var görünce sana yakışır, dedim. bak istersen hazır linklere girişmeden.
http://btemplates.com/2009/03/05/girly-diaries/