10 Ağustos 2007 Cuma

- Öncelikle hepinizin kandili kutlu olsun arkadaşlar.. Yarın sabaha bu mübarek geceden nasipdar olarak varalım inşaallah..

- Biz hala İstanbul'dayız! Bir akraba düğünü sebebiyle babaanne ve dedemiz haftasonu gelmekten vazgeçince biz de fırsat bu fırsat deyip yarın sabaha kadar uzattık tatilimizi :)) Çok da iyi oldu aslında çünkü bu sayede bugün Neslihan, Tuba ve Zeyneple buluşmak ve tanışmak nasip oldu.. Neslihan ve Tuba'yla dün görüşmüş ve kararlaştırmıştık zaten annemlere yakın bir yerde görüşmeyi. Gece de aklıma evi Kartal'a çok yakın olan Zeynep'e haber vermek geldi. O da bizi kırmayıp geldi sağolsun.. Birlikte çok güzel üç saat geçirdik, hepsine çok teşekkür ediyorum.. Neslihancım, özellikle sana.. İki seferdir evimize kadar bırakıyorsun bizi, çok mahcup olduk..


Erik teyzesi çok güzel ilgilendi oğlumla.. Birlikte meleğime aldığı hediye paketini açmaya çalıştılar -teşekkür ederiz Tubacım-, süsleriyle oynadılar, menüden yemek seçtiler, kucak kucağa gezdiler.. Hatta bir ara baktım Yusufcuk Tuba'nın omuzlarında.. Oyun odasını keşfettikten sonra da kaydırak mesaisi başladı tabii :))


Aşağıdaki fotoğraflarda da Yusufcuğa bakma nöbeti Nes teyzede :)) Yemeklerimizi sırayla yedik, oyun odasında Yusufcuğu sırayla oyaladık.. En gözde oyuncak da Neslihan'ın arabasının anahtarıydı.. Biraz kemirildi sağı solu ama Nes teyzesi hiç kızmadı oğluma :)) Ona da çok teşekkür ediyoruz hediyesi için..


Biz biraz oturduktan sonra da Zeynep ve minik tatar bebiş Ahmet Melih katıldı aramıza.. Çok tatlı maşaallah.. Her sevişimde o da güldü bana küçük çekik gözleri eşliğinde.. Birazcık mızmızlandı uyukum geldi diye ama sonra arabasında kendi kendine daldı gitti maşaallah.. Yusufcukla da iyi anlaştılar sanırım.. En azından çığlıklarından korkup ağlamadı.. Oğlum da onun arabasını sürdü Erik teyzesiyle beraber :))


Yusufcuk biz daha buluşur buluşmaz başlamıştı zaten esnemeye.. Uyumaz uyumaz bugün uykusunun geleceği tuttu :)) Kendi kendine dalamadığı için de huzursuzdu biraz ama kıpırcıklığı had safhadaydı.. Üç saat boyunca direndi, direndi ama eve gelir gelmez zor attı kendini yatağa :)) Kurbağalama modunda uyuyor şu anda kendisi..

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.. Gerçekten çok memnun oldum sizleri tanıdığıma..


- Dün doğumgünü kutlandı bu küçük prensesin.. Biz Yusufcuğun koluna çay döküldüğü için gidemedik ama buradan kutlamak istedim.. -Yusufcuk iyi merak etmeyin, ucuz atlattık-

"İyi ki doğdun" öpücüğümüz olsun bu da :))

Bir de incisini yazalım küçük prensesin..

"Gaybe ablacım -bu ben oluyorum-, sen o kadar tatlısın, o kadar tatlısın ki bana güldüğünde çukulta gibi bişeyler yanaklarından akıp bana doğru geliyor.."

İyi ki doğdun Ececim.. İyi ki küçük şekerim oldun.. Seni çok seviyorum..

- Bizden şimdilik bu kadar.. Yarın yolculuk var inşallah.. Daha eşyalar toplanacak, Yusufcuk oyalanacak.. Evdeki internet bağlantı kablomuz kopuk olduğu için -Yusufcuğun son gün marifeti, babamız da yaptırmamış daha- bir süre buralarda olamayabiliriz.. Ama bomba gibi döneceğiz inşaallah merak etmeyin..

11 yorum:

SELIN dedi ki...

kuaybecim seninde kandilin mubarek olsun oh neguzel yeni yeni arkadaslar ediniyosunuz kiskandim valla... yusufumu kocamaaan opuyorum herzamanki gibi yine cooook yakisikli FILIZ

Bebekhikayesi dedi ki...

Kıskandım ben... :)

iremmm dedi ki...

cok guzel bulusmalarınız olmus cok sevındım yaa..
gercekten mutlu oldum ..darısı basımıza ınsallah :)

kurbagalama uyku halı e coook gzeeelll :))) bu ne hal yaa :))

öpüyorum sizi...

Ayşe dedi ki...

buluşmalarınız yine muhteşem olmuş, resimler harika...
Yusufçuğun kurbalama uyuyuşuna bittim..
Doğumgünü güzelinin bizde kutlarız doğumgünüsünü:) ne güzel öpmüş yusufçuk, bundan güzel jest olur mu..
Çay için üzüldüm, hafif olması rahatlatan kısmı oldu, geçmiş olsun canım..Rabbim görünür-görünmez tüm kazalardan korusun yavrularımızı...
İyi yolculuklar, yok ama olmaz, hemen olsun bağlantılarınız, bekliyoruz haaa...:))

Anonymous dedi ki...

boyle guzel bi pazar gununde bakalim bizim gezgin arkadaslar neler yapmis derken aa bi de baktim ,tuba teyze dediginiz benim lise arkadasim tubacimmis :)ya toplanin gelin hep beraber guzelce sizi misafir edelim ya da oralardan bizi kiskandirip durmayin :)

yesim teyze

uçan talhanın annesi dedi ki...

ne güzel geçmiş istanbul günleriniz. pek de bereketli olmuş blog camiası adına :D biz nasiplenemedik ama napalım birdahaki sefere inşaallah! hayırlısıyla varmışsınızdır umarım.

tedarikmucize dedi ki...

Ben yusufcuğuuuu özleddiiimmm :(((
Siz gelin ben hep sizi bırakırım evinize hiiç yorulmam üşenmem.
Bende hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum. Hepinizi çok sevdik. İnşallah yine görüşme imkanımız olur. Yusufcuğu benim için bol bol öp kokla annesi :)

Kuaybe dedi ki...

Sevgili Selin ve bebek hikayesi, kıskanmak yok :)) Valla gelirken hiçbiri aklımda yoktu bu tanışmaların.. Nasip işi, bir haftada kaç arkadaş edindim.. İnşaallah sizlerle de tanışırız birgün..

İremcim döndüm ben :))
Sıra sende, yap bir plan, bir tanışma hikayesi daha yazalım sayfaya :)

Kurbağalama uyku da yeni modamız :)) önce biraz emekliyor uykusunda sonra da kollarını bacaklarını iki yana açıp küçük kurbaa oluyor miniğim :))

Ayşecim çok teşekkür ederiz güzel sözlerin için.. Dediğim gibi ben seninle de tanışmak istiyorum hemen.. Benim gelmem çok zor İzmir'e ama sizin yolunuz düşerse buralara çok mutlu oluruz sizi ağırlamaktan..

Çay olayını da ucuz atlattık şükür.. Bileği kızardı biraz ama olan benim sol bacağa oldu.. Benim üzerime indi ne var ne yoksa -çok şükür, hepsi ona da dökülebilirdi diyorum yine de-

Kuaybe dedi ki...

Yeşimcim, "sen Yeşimsin, sen Yeşimsin.." Teyze yok, teyze yazmak yok bir daha :)) Sonra ben de Yeşim teyze deyip duruyorum sana..

Toplanıp oraya gelmek mi? O biraz zor.. hatta çok zor :)) Ama siz bebişsiz bebişsiz kolay gelirsiniz, buyrun biz sizi misafir edelim :)) Yeni eviniz de hayırlı olsun bu arada.. Güle güle oturun inşaallah..

Tuba senin liseden arkadaşın demek, ne güzel.. Yakında hepimiz akraba çıkacağız zaten :)) Ben de iki arkadaşıma rastladım, görüşüyoruz sanal sanal..

Eminecim, sorma çok bereketli oldu blog kardeşliği adına :)) Bir dahaki sefer için daha külli planlarım var :))

Neslihancım, olmaz ki ama.. Daha iki gün oldu döneli, hemen özlemişsin sen meleğimi, üzlürüz bak sonra :((

Szi bizi öyle güzel ağırlarsanız biz hep geliriz merak etme :)) Uyanınca öperim Yusufcuğu senin için muck muck..

Mesrur Miyase dedi ki...

Ne güzel geçmiş buluşmanız. Yusufcuğun yeni dişi hayırlı olsun. Eriğin fotoğraflarını gördüğüme de çok sevindim, ayrıca. Çok merak ediyordum.
Bir de bu uyku biçimini tanıyorum ben, Elif'im de böyle uyur genelde.

Doruk dedi ki...

O güzel gülüşü hala gözümün önünde meleğin:) Yine gelin olur mu, özleriz biz sizi:)