5 Eylül 2007 Çarşamba

Küçücük, şirin, kutu gibi arabamızı alamadık maalesef :((

Dün Ozan'ın kontrol etmesi için gösterdiği usta arabanın ön tarafının darbeli olduğunu, büyük ihtimalle kaza yapmış olduğunu söylemiş.. Oysa satan amca bize küçük çiziklerden başka hiçbir sorununun olmadığını söylemişti.. "Arabam hatasız, tıkır tıkır çalışıyor, daha iyisini bulamazsınız.." demişti..

Demek ki neymiş.. Tatlı amcalar da sahtekar olabilirmiş..

Demek ki neymiş.. Ben insanlara olan güvenimi tamamen kaybetmekte haklıymışım..

Demek ki neymiş.. Üç kuruş para için yalan söylemek bu kadar kolaymış..

Demek ki neymiş.. Bir daha kesinleşmemiş birşey için sevinmemem gerekmiş.. Her an herşey değişebilirmiş..

Neyse.. Hayırlısı olsun.. Nasibimiz başka yerde bizi bekliyor demek ki..

Küçük, şirin arabalar.. Lütfen acilen karşımıza çıkın.. Ve mümkünse kazasız, hasarsız olun.. Burada sizi bekleyen acemi bir sürücü var :)) Ozan'ı otomatik vitese razı edemiyorum, umudum sizde..

18 yorum:

Bir Hoş Seda imiş... dedi ki...

Her işte bir hayır vardır Kuaybeciğim.Biz de arabamızı yenilemek istedik ve aksilikler birbirini kovaladı.Bize söz verip arabayı aşkasına satanlardan tut:) üç ayrı arabaya evet bu dedik en sonunda internetten görüp beğendiğimiz eşimin bir seferde tamam bu dediği şimdiki arabamızı Rabbim nasip etti.İnşallah otomatiğe ikna edebilirsin tam bayanlara göre süper.Özellikle benim gibi acemiler için birebir.Allah gönlünüze göre verir inşallah.

uçan talhanın annesi dedi ki...

her işte bir hayır vardır. daha iyisini bulursun inşaallah. seni sobeledim bi sakıncası yoksa :D dışarı çıkarken yanına alacağın 6 şey hakkında :D

Kuaybe dedi ki...

Sedacım sağol.. Dediğin gibi her işte bir hayır vardır.. Beklemeyi öğrendim artık ben.. Nasibimiz çıkacak nasıl olsa karşımıza.. Hayırlısı olsun..

Eminecim, inşaallah daha iyisi olur, "İyi ki onu almamışız.." deriz..

Bu arada sobenin sakıncası var ama şöyle bir sakınca.. Yanıma aldıklarımı hayatta 6 taneye indiremem ben, yaklaşık 60 parça ıvır zıvırla geziyorum Yusufcuk doğduğundan beri :))

arzu dedi ki...

Kuaybecim, oncelikle Yusufcuguma cok gecmis olsun! Araba icinde uzulme canim , insaallah cok daha iyisini alirsiniz...Yalniz kendini kucuk arabayla sinirlama:) uzun yada buyk arabalarada kullana kullana alisirsin emin ol, ben suanki arabimizi ilk kullandigimda iki araba arasindaki kocaman park yerine park edememistim arabayi yer kucuk araba buyuk gelmisti:)Ama bence otomatik vitesten sasmamak lazim, ikisinide kullandim, ozellikle turkiyede yaygin olan normal vites insanin kendine eziyetten baska bisi degil, tumsege gel bosa tak(zaten heryer tumsek)sonra bire tak, hizini arttir iki ye tak, ayyyyyyyy cok zahmetli dusununce:P, Saglicakla kalin insaallah!

nes-kafe dedi ki...

hayırlısı olsun canım yaa. sıkma canını. aslında otomatik vitese ikna etsen tam süpe rolur senin için okadar rahatki. mesela menimkinde olabilir küçücük hemde ;)

bu arada yusufuma çook geçmiş olsun. Allah bir daha hasta etmesin.

aşağıda babasını özlemesi seni özlememsi mevzusunda halamın oğlu söyle bir tespit yaptı geçenlerde. annemlerde geldi 10 gün kaldı. sonra annesi gelince. anne artık seni özlemeninde nasıl birşey oldugunu biliyorum. hep babamı özlüyordum ama anne özlemi nedir bilmiyordum dedi :)))

ayrılamazsın ama bikaç gün görmesen bak nasıl zıplar sana.

afacan minnoşlar dedi ki...

canım önce minik paşaya geçmişolsun ,şu ara var bir salgın durumu çocuklarda mevsim değişiyorya ,hafif geçer inşaallah...

araba konusunda evet hayırlısı demekten başka çare yok ,yazılanın ötesine geçilmiyor,inşaallah güzel ,kutu gibi, temiz ve mümkünse OTOMATİK VİTEEES bir araban olur ,kazasız belasız kullanırsın.

yastuf dedi ki...

Soyle hizlicak bi ugruyum dedim. oncelikle gecmis olsun Kuaybe cim,araba icinde canini sikma kismetin seni bekliyor senin dedigin gibi.
Kucuk araba konusunda bir kac sey eklemek istiyorum,ben arabami cok begenerek almistim Nissan in ilk defa bu yil cikardigi bir model,turkiye de yok sanirim pegeo 307 lere benziyor.Ama yinede cocukla yetmiycek bana. Cunku cocuklu bir arkadasimla seyahet ettigimde anladim bunu,bu sebeplede yilbasinda degicem arabami ins.. mesela bende senin gibi ilk basta tedirgin olmustum hatta esim kendi arabasini yeni almisti genis onunki baya bana vermek istedi, istemedim ben onu kullanamam diye.Ama insan sonradan alisiyor,simdi arada ve ozellikle bi kac gundur ev
alisverisi fazla yaptigim icin onunkini aliyorum hep.Sonuc olarak kucuk olsun spor olsun dedim ama cocukla zor oluyor bunu ogrendim simdi,mecburen bebisin gelisiyle degisicez arabami ins...Yani biz bide sifir aldigimiz icin maddi zararida kar kalicak yanimiza onun icin iyi dusunerek almak lazim canim.
Bu arada otomatik den vazgecmeyin bence derim buyuk rahatlik:-)
Hakkinizda hayirli olsun ins...Sevgiler.

Sevgiler.

iremmm dedi ki...

hayirli diilmis demekki canikom yaa boswer..
herkese guvenilmiyor iste!
hele dee araba konusunda adami gaza geitiriolar''en iyisi bu,baska yok''diye ama bak neler cikiyor..sen benim dedigim yere gittin mi?galeriler soylemistim ya sana 2 tane???

AYSUN dedi ki...

hıım üzüldüm olamamasına kuaybe:( Amma her işte bir hayır vardır... En iyisini bulursun inşallah. Ve otomatik vites bence de... Ben de istiyorum:):)

Rana Eslem GULMEZ dedi ki...

CANIM BENIM GEC OLSUN GUC OLMASIN INSAALLAH RABBIM GONLUNE GORE VERIR.BENDE SENIN GIBI KUCUK ARABALARI COK SEVIYORUM ))ESRAYA YAZMISSIN SLING ISTIYORUM DIYE .ISTERSEN GONDEREBILIRIM AMA ZAMAN KONUSUNDA KESIN BIRSEY DIYEMEYECEGIM SIMDILIK.IKIZIMEDE GONDERECEM BIRSEYLER TURKIYEYE GIDEN BIRI OLURSA GONDERECEM INSAALLAH COK OPTUM SEVGILER..

Anonymous dedi ki...

Herseyde hayir vardir diyorum diger arkadaslarinda dedigi gibi.
Belki daha seveceginiz bir araba cikacaktir karsiniza. Bende sizin gibi bir seyi isteyince hemen olsun isterim, olmayinca hevesim kirilir azcik ama cok heveslenmemek en iyisi aslinda..
Bu arada hastalik durumunu atlatmissinizdir insallah, minik prens iyidir umarim, sevgiyle..

www.kelebekk.blogcu .com

feyza dedi ki...

Kuaybe cim hayırlısı olsun bunda da bir hikmet vardır.
Canım benim erkek arkadaşımın galerisi var sana mail atayım istersen internette bi gezin bak araçların bütün özellikleri var umarım içine sinen araba olur ve buraya gelirsin bizde bu vesile ile tanışmış oluruz inşallah:))
Eşini de büyük ihtimal ikna edeceğini düşünüyorum ileride hayırlısıyla ben kullanmaya başlayayım otomatik vites kullanmamı istiyor:))

Anne ve Bebisi dedi ki...

Gecmis olsun. Hem Yusufcuga hem size.

Hic uzulme araba konusunda, o arabayi alsaydiniz daha mi iyiydi?

Otomatik gibisi var mi ya demek istiyorum bu arada:)

Otomatik, viteslinin gelismis hali, hatta simdilerde kendi kendine giden araba yaptilar! TV'de gorduk esimle, bir araba programinda.

Eskiden cevirmeli telefon vardi, tuslusu cikinca ona gecti herkes, simdi cep tel var, onu da herkes kullaniyor, yakinda da chip tel cikar Allah bilir:)

Neden is arabaya gelince eski modelde takilip kaliyorlar:))

Esine soyle, yakinda tedavulden kalkacak fitesliler:))) Muzeye koyacaklar onlari heheheh:P

AsYa dedi ki...

canım,hayırlısı olsun diyelim..bende şöyle yorumumu ekliim..bizimki düz vites ..gaz olayını kafana göre ayarlayıp basıp ğın ğın sesi çıkarmak güzel oluyo:P bide otomatiklerden daha az yakıyomuş düzler..ama artık otomatiklerde ekonomik oldu..hatta en iyi araba bence dizel otomatikler..küçük arabanıza en kısa sürede kavuşursunuz umarım..

sumuklubocek dedi ki...

ben geldim, gelmemle birlikte minik melegi opuyor, kokluyor, ve hemen resimlere geciyorum.
yaziya soyle bir goz attim ve yorumlara katiliyorum; boylesi belki de cok daha hayirlidir...

Minik Patikler dedi ki...

Canım hakkınızda hayırlısı, ya aldıktan sonra çıksaydı ortaya. Allah daha iyisini verir dilerim. Bu arada sütten kesmenin yemek konusunda bir faydası yok, yeğenimde gördük ablam 21 aylıkken yemek yesin diye kesti, okulda mecbur kaldığı zaman hariç zorla yemek yiyor. Sütün olursa emzir, sadece gece emzirmelerini kes bence.

pınar dedi ki...

üzülme kuaybe. dmek ki hayırlısı böyleymiş. demek ki karşınıza bundan daha iyi bir araba çıkacak. vardır bir hayır herşeyde.

SELIN dedi ki...

ARTIK KUCUK VE SIK CANTALAR TAKMAK ISTIYORUUUUUUUUUUUUUM...filz