29 Eylül 2007 Cumartesi

Şu anda ne kadar ama ne kadar üzgün olduğumu anlatamam..

Oysa başka şeyler yazacaktım ben.. İrem ve karakuzususyla geçirdiğimiz harika günü anlatacaktım..

Ama..

...........

Sabah, Yusufcuğun altında lacivert külotlu çorap, üstünde turuncu badisiyle şirin şirin yürüdüğünü gören babası "Mutlaka çek bu anları, bir daha gelmeyecek.." dedi bana.. Kameraya baktım, şarjı bitmiş.. Yukarı koyarsam Yusufcuk çeker üstüne düşürür diye yere bıraktım şarja takıp.. Yusufcuk öğle uykusundan uyanınca arka odaya gitmiş.. Ben gördüğümde kamerayı yerden yere çarpma aşamasındaydı olay.. Yetiştim ve aldım elinden.. Sonra İrem geleceği için hızla hazırlanmaya başladık ve ben farketmedim olanları..

Az önce aldım elime kamerayı ve farkettim ki DVD kapağında bir problem var.. Halledip çalıştırdım ama esas şok o anda başladı.. Kameranın içindeki DVD çalışmaz hale gelmiş!!

Ve o DVD, Yusufcuğun ilk doğum gününün tek videolarının içinde bulunduğu DVD..

..........

İlk şoku atlatana kadar benden haber beklemeyin arkadaşlar :((

26 yorum:

naneee dedi ki...

canım ya üzülme kuaybecım oglunun daha nice yasları olcak onları cekersiniz inşallah biliyorum ilk dogum günü çok önemli ama dünyanın sonuda deil sıkma canını

naneee dedi ki...

canım ya kuaybecim üzülme ogulunun daha nice yas günleri olucak inşallah onları cekersin bende oglumun karnımdayken doktorumuzun cektıgı 3 boyutlu cdsını kaybettigimde çok üzülmüştüm ama dünyanın sonu deilmiş anladım sıkma canını güzrlim

arzu dedi ki...

Ay canim benim, seni oyle iyi anliyorumki!Cunku aslihanin ilk dogum gunu goruntulerini ben yalnislikla silmistim:(, 3.sunu ise bozuk bir DVD'ye kaydettigimizden(sonradan farkettim), hic bir goruntu kalmadi elmizde varolanda, bi kac play yaptiktan sonra uctu gitti, halbuki oyle neseli oyle guzel anlarimizi kaydetmistikki ona! yani benim gibi cocugunun iki dogum gunu kaydida silinip gidebilirdi,beni dusun mutlu ol:)

Rana Eslem GULMEZ dedi ki...

kuaybecim seni cok iyi anliyorum benzeri benimde basima geldi.rana eslemin dogdugu zaman aglamasi temizlenmesi falan esim hepsini cekip bilgisayara aktarmisti sonra nemi oldu benim laptopum bozuldu 6 ay oldu tik yok gecen gun bir arkadasa verdi belki resimleri alirlar icinden diye ama ses yok onlardan(((saglik olsun diyip dusunme((sevgiler..

Anonymous dedi ki...

Ayy bende cok üzüldüm yaa inan seni cok icten anlayabiliyorum cünkü bizdede tüm ilk aylardaki resimleri biri bakarken kameradan yanlislikla hepsini sile basmisti ve bende soktum birkac gün, sonra unuttum yenilerini cekerim bende dedim kendimi avuttum iste..
Dogumgünü ilk olunca insan hani ilerde izlesin ister tühh.
Bak yorumlara göre herkes buna benzer seyler yasamis yani.
Daha kötü sey olmasin yeterki saglik olsun canim..
KeLeBeKk

KeLeBeK dedi ki...

ben de çok inemli resimlerimi silmişimdir evet çok acı oluyor ama Allah evlatlarımıza zeval vermesin sen daha nice doğumgünleri çekersin inşaAllah üzülme

Aşk-ı Beka dedi ki...

merhaba,
ben çocuk acilde çalışıyorum,
ve çocuklarla ilgili kötü haberler duymaya alışkınım bu aralar, böyle üzgün bir mesaj görünce ardından çok kötü bir şey gelecek sandım, aman giden görüntü olsun lütfen üzülmeyin,
evladınız sapasağlam ya,
kayıtlar gitse ne olur..

iremmm dedi ki...

hiii...kiyamammm :( tuh...
hic bahsetmedin banaa :( aayy cok uzuldum yaa..nolcak simdi...tamir falan??

annegül dedi ki...

canım benim ya..Üzülme desem de hiç bir işe yaramayacak biliyorum, o yüzden gelecek günlerinin çok daha güzel ve kalıcı olmasını diliyorum.Yusufcuk bu sayfaları okuduğunda zaten nasıl geçtiğini anlayacaktır.Gelen hediyelerinin fotosu bile var.Bir de beni düşün bebekliğimden kalma siyah-beyaz fotoğraflardan başka hatıram yok ühü ühü hü.:)Hatta nişanımda çekmeyi unuttuğumuz için birtane fotoğrafım dahi yok, acısı hala içimde.(Seni teselli edelim derken kendimizi üzdük iyi mi:D)

Atikem dedi ki...

Canım Kubişim olmuşa çare yok derler ama teknoloji çok şeye deva olabiliyor.dvd de tam olarak sorun ne bilmiyorum ama internette arayınca birşeyler çıkıyor..

http://www.download.gen.tc/yereldosya.asp?id=3415

http://www.programdersleri.com/index2.php?option=%20com_content&do_pdf=1&id=50

http://resimpaylas.blogcu.com/3772646

http://dosyakupu.com/dosya.asp?id=800

http://www.brothersoft.com/file_disk_management/disk_management/indisc_recovery_48420.html
gibi...
bir de sorunun ne olduğunu öğrenebilir miyim?Allah yardımcın olsun:)

uçan talhanın annesi dedi ki...

kuaybecim yenilerini çekersin. hem bu seferkiler daha da eğlenceli olur.
şoku biran önce atlatırsın ve aramıza dönersin inşaallah.

AYSUN dedi ki...

Kuaybeciim çok çok geçmiş olsun:( İnşalalh düzelebilecek bişidir...

mucizenin annesi dedi ki...

canımıniçi arkadaşım üzme kendini..
benim paşam daha ne şirinlikler yapar annesine..olmadı bi doom günü daha yaparız paşaya..

sumuklubocek dedi ki...

Kuaybecigim uzme kendini canim; bak fotolari var guzel guzel bu sayfada...
En onemlisi oglusun ve anilari hep sizinle birlikte olacak insallah. Bizim de basimiza benzer bir durum geldi, ilk anda cok uzuldum ama can'a gelmesin onemli olan.

evo dedi ki...

bu kadar uzulme bak bir suru resmi var dogum gunune ait bir dahaki dogum gunlerini cekersin insaallah.

sühendan dedi ki...

Bazen insanların çok önemsediği şeyler ansızın alınıverir elinden.Bunda da vardır bir hayr Kuaybecim.Allah yusufcuğa hayırlı ömürler versin.Diğer doom günlerinde çekersin ve yusufcuğa kaptırmazsın bu defa.Umarım ilk şoku atlatman kısa sürer ve aramıza en kısa zamanda yeni yazı ve resimlerinizle dönersin:)

Anonymous dedi ki...

sevgili Kuaybe büyük geçmiş olsun.Diğer arkadaşlar gibi bizim de her virüs girdiğinde binlerce foto ve video kaydımız çöpe gitti.Onları biriksin sonra cd ye kopyalarım diyen eşime borçluyuz.Ama işinin ehli birisi belki sizinkileri kurtarabilir.Yusufla nice tatlı günler geçirmeniz dileği ile.Beyza

Eda Demirel Suner dedi ki...

Kuaybecim üzülme buna senin bir evladın var daha nica yaş günlerine hem belki bir ara tekrar davet verirsin eş dostlarına o zaman yaş gününe niyetle çekersin ne dersin canım :)

Minik Patikler dedi ki...

Ah canım ya, önemli olan senin aklından silinmemesi biliyorsun değil mi?

Püstüklü Mama dedi ki...

:( olsun annesi, yusufun daha çook doğumgünü olacak inşallah.

Ben Ona Resmen Asigim dedi ki...

Geçmiş olsun bence hemen yeni bir doğum günü yap mum üflet ve çek :)) O günden pek farklı olmaz üzülme ya. bizim Bora 1.doğum gününün gecesi çok fena hastalanmıştı şimdi seyredince hep o günleri hatırlıyorum. Sağlık canım herşey sağlık inşallah daha bir sürü doom günü çeker neşelenirsin.

ANNELOG dedi ki...

Yine de yetkili servis içindekileri kurtarabilir belki Kuaybe, bir danışmakta fayda var.

SenaBera dedi ki...

Geçmiş olsun canım yaa,ama üzülmemeye çalış..En azından bloğunda o günün resimleri var..Bence de servise götür makineyi,kurtarabilir onlar.Yanlışlıkla makineden sildiğimiz resimleri bile kurtatmanın yolları varmış diye duydum bu işi bilen birinden..

Sabahnur dedi ki...

hemen üzülme ya, bir kac yere göster bakalım kurtarılabilir mi?
Üzüldüm ya, babası da Ze'nin ilk gunku video ve fotolarını kazara sildiğinden anlayabiliyorum hislerini..

Kuaybe dedi ki...

Cicik arkadaşlarım çok teşekkür ederim.. Dvdmizi koydum kutusuna, haftasonu yetkili servise gidecek inşaallah.. Ama görüntüler geri gelmese de üzülmeyeceğim artık, meleğim iyi ya, daha çooook dvd doldururum Allahın izniyle.. Olan dvdye olsun..

Aşk-ı Beka dedi ki...

Ben de seni ve minik meleğini tanıdığıma memnun oldum annesi :)
Bu bir vesile olsun, inşallah burada gördüğüm olaylardan aktarmalar yaptıracağım..herbiri birer şükür vesilesi..
kötünün daha da kötüsünü gördüğümüz için sürekli, artık alışabiliyoruz bile ama, aileler için çok çok çok zor eminim..ben bile dayanamıyorum, o bebişlerin annelerini babalarını düşünemiyorum. Allah sabır versin inşallah.

Görüşmek dileğiyle..
Bu arada anladığım kadarıyla Ankara'da oturuyorsunuz, Cumartesi günü inşallah saat 15-18.00 saatleri arasında kocatepe kitap fuarında Karakalem standında olacağım ben de, orada olursanız tanışabilmek dileğiyle,

Allaha emanet olun
Rabia Nazik Kaya