14 Kasım 2007 Çarşamba

Bugünkü yazımız sürprizlerle doluuu!!!!

İlk sürprizimiz biraz minik..
Ucundan patlak vermiş üçüncü bir diş :))
Arkadaşı da ha patladı ha patlayacak gibi duruyor..
İki gecedir 1.. 3.. 7.. 12.. 15'ten sonrasını saymıyorum artık uyanmaların.. Ama öyle böyle değil, taa yatakodasında uyuyan ve normal şartlarda bizi duymayan babamızı bile uyandırıp getirecek kadar acı acı ağlıyor Yusufcuk :(( "Geçecek bebeğim geçecek.."diyorum her sarıldığımda..

Yanlız acayip bir durum var..
Alttaki iki dişimizin üstündeki yani yukarıdaki orta iki diş yerine onların yanındaki iki tane çıkıyor!! Bu normal mi? Yoksa Yusufcuk küçük bir vampir miiiii!!!!


.....................


İkinci sürpriz için önce "Maşaallah" deyin bakayım..

Hıh, tamam.. Bu kadar "Maşaalah"tan sonra gönül rahatlığıyla yazabilirim..


Yusufcuk yemek yemeye başladııııııı :))
Her öğünde olmasa da eskiye göre çok iyi yiyor minnak.. Hatta geçen gün kereviz bile yiyerek beni hayretten hayrete sürükledi.. Narı da sevdi maşaallah.. Mandalinayı ise dolabın kapağını her açtığımda işaret ederek gösterip istiyor resmen.. Yüzünü buruştura buruştura limon kemirmesi ayrı bir alem zaten.. Damak tadı kesinlikle bana çekmiş :)) Acı acı çorbaları bile hup hup yutuyor.. Daha doğrusu öyleyse yutuyor, tatsız tuzsuzsa yüzüne bakmıyor!! Daha şimdiden yemek seçiyor resmen.. Bu konuda babası kadar kolay bir insan olmayacak galiba..


....................


Üçüncü sürpriz çoooook tatlı..
Bunun için de bir "maşaallah" istiyorum..

Yusufcuk bizi öpmeyi öğrendi..

Tamam, "puykk" sesi çıkmıyor ama dudaklarını kapatmazsa çıkmaz tabii :)) Ağzını küçük bir "o" yapıp yanağımıza yapıştırıyor "Hadi öp bebeğim.." dediğimizde :))

......................


Bu madde bir sürpriz değil bir durum aktarması :))

Yusufcuk leğenden bozma TV koltuğunda televizyon izliyor :))


.....................


Son üç günüm perişan geçti!! Gece uyuyamadığım gibi gündüz de uyuyamadım hiç ve doğal olarak hiç çalışamadım.. Kitap yetiştirme meselesinin üzerine bir de dört diş sürpriz yapınca başka çaremiz kalmadı ve babaannemizi çağırdık yardıma.. Çünkü babamızın sınavları var ve yüksek gerilim hattı gibi geziyor evin içinde.. Ondan yardım beklemek bir yana, hem onun çalıştığı odanın hem de salonun kapısını kapatmak suretiyle "mızırdama izolasyonu" sağlayarak biz ona yardım ediyoruz :)) Annesi işyerinden izin almış sağolsun, bu haftasonu gelecek inşaallah.. O Yusufcuğu oyalarken ben de bir hafta on gün içinde işi toparlarım diye düşünüyorum.. ( Ama yanlış anlaşılmasın, sadece düşünüyorum, hiçbir iddiam yok!! )


24 yorum:

Sabahnur dedi ki...

hehehe super, videoya bittim..

masallah dişlerinize, bir arkadsın kızının once kopek dişleri cikmişti, dr. ona normal dediyse yusufunkine hayli hayli normal der heralde:)

afiyet olsun,yemek yemeye de baslamıs, hayat şimdi sanki daha guzel di mi

Muhammed Yusuf dedi ki...

:)) Maaşallah. Hayırlı olsun dişler:)

Anonymous dedi ki...

merhaba kuaybe:)yusufun ust yan disleri cikinca gercekten vampire benzeyecek:)) cunku benim buyuk oglumun disleride oyle cikmisti :)) oglumun bebekligini hatirladim simdi:)oyle cabuk buyyorlarki inanamiyorum! yusufta emeklerken cok tatliymis:D bana bir arkadasim kemikleri gelismedigi icin oyle ciktigini soylemisti dislerinin bence pek alakasi yok ama:p ben bunu hep doktora sormak istuyodum ama unutkanlik iste :p cuma gunu randevumuz var doktorda bakalim unutmazsam sorarim:) parmagima kurdela takayimda unutmayayim :p bu arada sana bu yorumu sabah namazinda yaziyorum:D allahim tiryakimiyim neyim:D yusufada masaallah diyorum kocamaan acili corbalar filan:p bu arada ismim aliye:)gecen sefer ismimi yazmamistim . frnsa'dan sevgiler:))

uçan talhanın annesi dedi ki...

oy oy maşaallah maşaallah... yemeye başlamış ya annesi...
dişleriniz hayırlı olsun. ah ah o günleri hatırlattın bana :D
umarım acısız sancısız diğer dişler de teşrif ederler...
bu arada büfedeki ip çok tanıdık geldi :D bizde de her yer bağlı. .
ama artık talha onları çözmeyi öğrendi...

feyza dedi ki...

Maşallah Yusufcuğa ne güzel sürpriz bunlar böyle maşallah hele o anne deyişi parmaklarıyla işaret etmesi çok güzeldi maşallah..
Allah nazardan korusun Yusufcuğu ve seni bu arada Kuaybecim seninde sesini çok beğeniyorum maşallah çok tatlısın eee bakıyorumda Yusufcuk da sana çekmiş:)
Babannenizin gelmesini de çok iyi olmuş sende inşallah bu arada işlerini toparlarsın..

SenaBera dedi ki...

Videoya da resimlere de bayıldımm.Bu arada senin ses tonuna da bayıldım, ortaokuldan çook sevdiğim ama sonradan yollarımızın ayrıldığı bir arkadaşımın ses tonuna çok benzettim ve gözlerim doldu..Yusuf un yeni dişleri hayırlı olsun ve maşAllah .Dişlerinin o sıraya göre çıkmaları normal canım..İştahının artmasına çook sevindim,maşALLAH maşAllah...Demek öpücük de atıyor bıdık artık maşALLAH..Benden de size öpücükler..
Bu arada sobeniz de cevaplanmıştır efendim...

Anonymous dedi ki...

Yusufcuk cok tatli maasallah, videodan ilk kez izledim onu:)
Bu arada benim kizimdada üstteki disler ayni o sekil cikti,hehe bende vampir olarak düsündüm önce haha:)Ama sonra digerleri cikiyor yani, bebekten bebege sirasi degisiyor sanirim.
Yemek yemeleri cok güzel oluyor, kizim emmeyi erken biraktigindan epeydir yiyor yemek ama cokta pis ediyor her tarafi elinde yemek istediginden. Ekmek kirintilari, duvarda kirli el izleri..vs. bir sürü is cikiyor ama bunlarda isin tuzu biberi artik hehe.
Simdilik devam yazamiyorum kizim cadilik yapiyor birazda :)
Sevgiler
KeLeBeKk

Anonymous dedi ki...

twity ocakta istanbuldasın plan yapma düğünüme geliyosun...
SONN

Rana Eslem GULMEZ dedi ki...

cok guldum ya demek yaramaz degilmis ha))))))bunlar bizi parmaklarinda oynatiyor resmen)))rananin opucugude o seklinde ve sulu bir opucuk)))ama cok tatli opuyolar ya))))
yeni dislerinizde hayirli olsun insaallah digerleri kolay gelir diyorum hep)yemeside hep guzel gider yedikleri yarar insaallah akilli yusufuma cok optuk sizi sevgiler..

Cimcime'nin annesi dedi ki...

Yusufcuk tum sirinligini sergilemis yine.Masallah.
Dis cikartan bir bebege nazaran bayagi neseli gordum onu.Ins.boyle devam eder.
Babanneyi transfer etmek cok isinize yarayacaktir.
Tv koltuguna bayildim:)

sumuklubocek dedi ki...

Masallah, video super!
cok takdir ediyorum sizi azimle disleri saymaya devam... biz dortten sonrasini birakmistik cunku gerisi cidden hizli geliyor.
opuyorum yusuf pasayi...

evo dedi ki...

yemege baslamasina cok sevindim kuaybe.yeme problemi olan bir cocuk ne kadar zor oluyor biliyorum.masaallah boyle devam etsin..

videoda cok seker opuyorum yuzufcugu :)

Esra dedi ki...

merhaba kuaybe masaallah yusufcuk cok tatlı tabi sen de...videoyu 18 aylık kızımla beraber izledik cok beğendik hatta kızım bebe bebe diye diye bilgisayarın başından ayrılmak istemiyo o da yusufçuğu tatlit ediyor izlerken:)cok uzun zamandır blogunu takip ediyorum çok samimi, çok içtensin maşaallah
Allah'a emanet ol
sevgiler...

Archi*Sugar (Esra) dedi ki...

Harika haberler ve harika bir video. Cok tatli bu Yusufcuk... yiyicem ben onu bir gun zaten.

Anne ve Bebisi dedi ki...

Anneeeee :))

Ay yerim sen senin anne diyen dillerini:))

Dislere bak dislereee:)) Ham hum ye yemeklerini olur mu Yusuf pasacik:)

Bir de sen daha bebekmissin yahuu:) Fotolarinda oyle derin, anlamli, buyuk insan gibi bakiyorsun ki masallah bebek sesin olabilecegini unutmusum:P Tatli melek seni:))

Kuaybecim, bak unutursan diye soyluyorum, su kitap isini bitir, baska is alma:) Ya da eve bir bakici-yardimci al. Bebeli kadinin yardimcisiz, bakicisiz is-guc neyine guzelim:)) Kendini cok yipratma:(((

Operim ikinizi de.

muko dedi ki...

Öncee maşallaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh diyelim,çok ttalısınızz çokk Yusuf'cuk zatenn çok tatlı çok güzel bebek seninde ses tonun çok güzel gerçi kendinde güzelsin tekrar maşallahh demek lazım sanırım:)
Benim oğluşumunda dişleri o şekilde çıkmıştı doktorumuz normal demişti o dönem..
Tv koltuğunuzz harikaaaaaa:P büfedeki iplerde bana Ömerin küçüklüğünü hatırlattı bizde de mutfak dolapları bağlıydı:)
Video ya bayıldımm yerim ben onun parmağınıı ogüzel konuşmalrınıı..
Öpüldünüzz efemmmmmm:)

zehra dedi ki...

sevdiklerinizle beraber eglenceli bir o kadarda hoş bir hafta
sonu dilerimmm
ayrıca yusufcuk kocaman opuldu tarafımdan:)

Minel dedi ki...

ya bu videoyu ben göremedim videonun olduğu kısım tamamen bembeyaz hiçbirsey yok gıbı sebebi ne ola ki?bilen varmı arkadaslar

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Maşallah maşallah tatlışmıymış o... ay bittim videoyu seyrederken. Canım küçük bebek çekti. Böyle dişleri çıksın falan.:)) Öyle bebeler var canım be, önce köpek dişlerini patlatıyorlar. Oy yerim onun dişini...

pastacirapunsel dedi ki...

Miniğimizin yeni dişleri hayırlı olsuuuun:))
Ama dediğin gibi en güzel haber iştah konusu. Umarım aynı şekilde ve hatta artarak devam eder miniğin yeme düzeni:))
Sana ve Yusuf'umuza sevgiler...
Bu arada Link lerime ekledim seni. Bana da beklerim.
Öpücükleeeeeer:)))))

AYSUN dedi ki...

Ah ben o ellerini yerim yusufun. Ne güzel gösteriyor kulağını burnunu:) Çok şekersiniz çoook.

Bu arada hayırlı olsun yeni dişleriniz. Çok ilginç tabii beklenen dişler yerine yandakilerin çıkması:)

Yediği yemekler löp löp et olsun canıma:)

Melek* dedi ki...

selamlar Kuay beciğim maş. diyelim nazar olmasın çok şeker bu arada mama sandalyesindemi oturuyor bence son günleri mama sandalyesinde benimki 2 yaşında artık binmiyor ona canım çok öpüyorum.bu ara kitaplarınız dikkatimi çekti:))bende çok okurum o kitapları:)) sevindim okuma alışkanlığı olması güzel herşeyden önce:) görüşmek dileğiyle

uragan dedi ki...

maaşallah, sübhanallah...
hayırlı olsun inciler, yemek olayına da çok sevindim.:)
sana da kolay gelsin.

Kuaybe dedi ki...

Canım arkadaşlarım hepinize çok ama çoook teşekkür ederim yorumlarınız için.. Babaannemiz gelmek üzere ve tek tek cevap yazacak vakit kalmadı yeni postu hazırlarken.. Klavyenize sağlık :)) Dua ve iyi dilekleriniz için teşekkürler.. Yakında yeni videolarımızla karşınızda olacağız :))