25 Ocak 2007 Perşembe

Aşı günümüzdü bugün..
Oğluşum çok ağladı yine.. Her ne kadar çok tatlı ve çok iyi birisi olsa da hemşireyi boğmak istediğimi farkettim bir an, meleğimin canını çok yaktı diye.. Gittikçe canileşiyor muyum ne ?

Minik melek şimdi ağzında emziği halsiz halsiz yatıyor ve "emerek" acılarını unutmaya çalışıyor..

Bugün bir kez daha anladım ki minik meleğimin keyfi yerinde değilse, benimki hiç değil...

5 yorum:

sabahnur dedi ki...

heh,duzelmiş.. hayırlı olsun evliliğin bebegin ve blogun..:)

iremmm dedi ki...

merhaba kuaybecimm...
gecmis olsun mu desek o ne guzel siper aldiniz mi desek mikroplara karsi bilemiyorum :) asi gunleri cok zor geciyor biliyorum,gerci eger asilar ithal ise ates halsizlik...vs olmuyor ama yerlilerde oluyormus galiba.bizde hastayiz :( hemde agir geciriyoruz Rabbim yar ve yardimcimiz olsun.bebişler iyi diilse yuzun gulmuyor bile dimi,suan öyleyim :(( bu arada bayiliyorum senin bu paşanin bakislarina SUBHANALLAH BAREKALLAH cok tatli ;)

Anne ve Bebisi dedi ki...

Çok geçmiş olsun Yusufcuğa:(

iremmm dedi ki...

merhaba kuaybecim..
bebişine gecmiş olsun mu desem,mikroplara siper alımıssınız mı desem bilmiyorum..aşı zamanı gercekten zor geciyor evet ama yerli asılar bebeklerı daha zorluyormus.ates öksuruk hapsırık..vs oluyormus.ithal asılar da hıcbısı olmuyor.umarım hafıf gecırmıstır bebegın bu donemi.bızde zor gunler gecırıyoruz:( karakuzu hasta olduu hem ishal hem kusma.neden oldugunu bulamadık ama atlatırız İnsallah.bu arada bebegının bakıslarını cok sevıyorum MASALLAH SUBHANALLAH BAREKALLAH cok tatlı.bu resımde gözler super ;)

Kuaybe dedi ki...

sabahnur, teşekkür ederim duan için..

iremcim, ilk yorumu yazıp ertesi gün göremeyince ikinciyi yazmışsın :) ben dün bilgisayarı açmaya fırsat bulamayınca gecikti tabii onay..neyse ben ikisini de verdim.. hani bi yorumun silinmişti ya ödeşmiş olalım :)
Allahtan ithal aşıydı bizimki de ateş falan olmadı, sadece halsiz ve huzursuzdu biraz.. Atlattık çok şükür.. şimdi dünün acısını çıkarıyor :) bu arada karakuzuya çok geçmiş olsun.. umarım bir an önce iyileşir miniş.. anneciğinin de yüzü güler o iyi olunca..

anne ve bebişi, çok teşekkür ederiz.. "geçmiş oldu" çok şükür.. darısı bir sonraki aya :)