30 Mayıs 2008 Cuma

Tikkat tikkat.. Bu yazıda lütfen bir bütünlük ve mantık birliği aramayınız sayın okur..
Aklıma ne gelirse yazasım var :P


- Yusufcuk artık bezli.. Söylenecek en güzel şey: Oh beee.. Tamam reklam repliği taklidi oldu biliyorum ama zaten her reklam kuşağını seyretmekten normal diyaloglarımı da reklam replikleriyle yürütür hale geldim.. "Anlatsana Beypiliç'i.." diyorum, o gün nasıl geçti, ne yaptı anlatıyor Ozan :)) "Hayır diyemeyeceğin tek lezzet buradaaa.." diyorum uyutmak için Yusufcuğu emzireceğim zaman, hemen geliyor yavrucak :))



- Dün bütün halılarımızı yıkamaya gönderdik.. Sabah da bütün evi çamaşır sularıynan sildim :)) Artık oraya buraya "iz bırakan" bir bebem de yok çok şükür.. Çiş silmeye son!! Cinnete son!!

Bu arada, bez bağlamayla ilgili sevgili Sühendan'ın tavsiyesini uyguladım ve çok işe yaradı.. Normalde bez bağlayınca değip acıtıyordu ve ağlıyordu Yusufcuk.. Ama şimdi küçük şeffaf bozdolabı poşetlerini parçalara ayırıyorum ve bolca kremleyip (Furacin) önce onunla sarıyorum pipişi.. Üstüne bezi bağlayıca hem krem dağılmamış hem de bez tahriş etmemiş oluyor..

Yusufcuk gayet memnun halinden.. Spidey moduna geri döndü.. Sanırım hiç acımıyor artık, elhamdulillah..



- Oturduğum apartmandaki gözetleme ve haber alma ağını hala çözebilmiş değilim.. ( Hatta mahalledeki!! ) Dün akşamüstü Yusufcukla marketten dönerken bir komşu "Halıları kaça yıkatıyorsun, kaça verdin?" diye sordu bana.. Ağzım açık kaldı hayretten.. Ya ablacım sen nereden biliyorsun onların benim halılarım olduğunu? Aynı katta bile oturmuyoruz, hani kapının deliğinden falan gözetlesen!! İnsan önce "Senin miydi o halılar?" diye sorar bari, ayıp olmasın :P



- Yusufcum baban ne yapıyor?
- Değhh..

Bugünlerde babasını sadece ders çalışıyorken görüyor garibim :))



- Yusufcuk can sıkıntısı başına vurdukça kapının yanına gidip minnoş ayakkabılarını geçiriyor ayağına :)) Bir de "attağğ" diye buyuruyor bilmiş bilmiş..



- Kelebeği okudukça Yusufcuğun ilk yedi aydaki kolik dönemi geliyor gözümün önüne!! Allah yardımcısı olsun, çok zor gerçekten o ardı arkası kesillmeyen ve bebekten çok anneyi perişan eden ağlamalara dayanmak..



- Bu haftasonu mutlaka ama mutlaka Uluslararası Türkçe Olimpiyatları'nın ödül törenini izlemek istiyorum.. Size de tavsiye ederim.. Özellikle Türk Sanat Müziği okuyan Letonyalı genç kız kendine hayran etti beni..



- Sünnet kıyafeti küçülene kadar, Yusufcuğu gittiğimiz her gezmeye o kıyafetle götürmeyi düşünüyorum :P Hatta sünnet kıyafetimizi, bir ay sonra gittiğimizde köye, sonra İzmir'e dedemlerin yanına, sonra da İstanbul'a annemlere götürmeyi de düşünüyorum.. Yusufcukla sünnet fotoğrafı olmayan kalmasın :)) Eee, çok acı çekti ama, haketti çocuğum bu lüksü :P



- Acaip bir yazı olacak demiştim di mi?

4 yorum:

ŞimalŞimal dedi ki...

kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibi olmuş :)
Ruhun rahatlamış :)
MaşaAllah subhanAllah.

Aysun

Kuaybe dedi ki...

Aysuncum aynen öyle.. Ben niye düşünememişim ki bu ifadeyi :)) Hem de tam reklam repliği :P

Kremali'nin annesi dedi ki...

Komsular nasil anlamis olabilir o halilarin Kuaybelerin dairesinden ciktigini? Himm, once bir post geriye gidelim ve hafizalarimizi yoklayalim sayin okurlar. Ne demis o postta Kuaybe:

"Dün heralde şimdiye kadar hiç bağırmadığım kadar bağırdım Yusufcuğa :(( "

Simdi, aile icindeki bu bagirmanin, Turk insaat sektounun ses yalitimi ozurlu binalarinda nasil yankilanabildigini ve konu komsuya ne tur luzumsuz bilgiler servis edebildigini oturup bir dusunelim. Ha bir de yaz sicaginda acik birakilan pencerelerden suzulerek mahallenin taa obur ucuna kadar gidebilen azar namelerini takip edelim.

Sanirim dogru yoldayiz hanimlar. Dusunmeye ve de takibe devam...

Imza:
Sunnet Cocuklarini Anne Azarindan, Cinnet Geciren Annelerini de Komsu Merakindan Koruma Kollama Fahri Komitesi Baskani

Kuaybe dedi ki...

Sayın "Sunnet Cocuklarini Anne Azarindan, Cinnet Geciren Annelerini de Komsu Merakindan Koruma Kollama Fahri Komitesi Baskani".. İlginize teşekkürler.. Ben çözemezdim olayı, inanın bana :))

Ah ah.. Şimdi düşündüm de başka neler öğrendiler acaba hakkımızda :P